Own WOW on PC, do I have to re-buy it for Mac?

Discussion in 'Games' started by erkanasu, Mar 12, 2006.

  1. macrumors 6502

    Joined:
    Jan 11, 2006
    #1
    Own WOW on PC, do I have to re-buy it for Mac? That would be pretty dumb.
    paul
     
  2. Moderator emeritus

    EricNau

    Joined:
    Apr 27, 2005
    Location:
    San Francisco, CA
    #2
    What does the box say? Does it have a Mac logo on it anywhere?
     
  3. Moderator

    Nermal

    Staff Member

    Joined:
    Dec 7, 2002
    Location:
    Whakatane, New Zealand
    #3
    No. Blizzard's great, they put both versions on the same CDs :)
     
  4. macrumors 68000

    echeck

    Joined:
    Apr 20, 2004
    Location:
    Boise, Idaho
    #4
    Blizzard has had Hybrid (PC and Mac) discs since the Starcraft Expansion Pack. I love Blizzard. :)
     
  5. thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Jan 11, 2006
    #5
    whoa! thanks guys, the guy i talked to at EB said they dont carry WOW for mac, hahah
     
  6. macrumors 6502

    Joined:
    Oct 13, 2005
    #6
    Idiot. It's damn frustrating when employees don't know their product.
     
  7. MRU
    macrumors demi-god

    MRU

    Joined:
    Aug 23, 2005
    Location:
    Ireland
    #7
    i'm more surprised when they do :D
     
  8. macrumors 65816

    chaos86

    Joined:
    Sep 11, 2003
    Location:
    127.0.0.1
    #8
    yeah 2-3% market share for OSX means it's pretty uncommon for these questions to come up so most customer service people dont know the answers. its unfortunate. just wait til you have a problem with an ISP or something who 'dont support macs'. you'll do better to post a thread on MR to fix your mac problems then to ask a CSR at a big company like EB or an ISP.
     

Share This Page