Panther won't connect to XP- but XP connects to Panther

Discussion in 'Mac Apps and Mac App Store' started by destroyboredom, Feb 20, 2004.

  1. destroyboredom macrumors 6502

    Joined:
    Dec 16, 2002
    Location:
    Washington, DC.
    #1
    I've tried just about everything and can't get my iBook to connect to my XP desktop. The strange part is I can get to my iBook from XP without any problems.

    I've checked settings on both sides. Repaired permissions, rebooted. I'm running out of ideas.

    Anyone have an suggestions?

    I didn't have any problems with this on Jaguar.
     
  2. 7on macrumors 601

    7on

    Joined:
    Nov 9, 2003
    Location:
    Dress Rosa
  3. SilentPanda Moderator emeritus

    SilentPanda

    Joined:
    Oct 8, 2002
    Location:
    The Bamboo Forest
    #3
    Panther knows better than to touch evil things... :)
     
  4. Earendil macrumors 68000

    Earendil

    Joined:
    Oct 27, 2003
    Location:
    Washington
    #4
    I've had similar problems.
    Windows 2000 has that same prob, I can't see them, but they can see me. They are the users of their own ocmputer though, so I can't help them.
    My GF's XP machine is different though, it won't see my Panther machine at all, and I can't see her. None of my current cross cultural nerd friends are using windows 2000, and not XP, so they can't help me.

    If only Windows was as simple as OSX :D

    Tyler
    Earendil
     
  5. Earendil macrumors 68000

    Earendil

    Joined:
    Oct 27, 2003
    Location:
    Washington
    #5
    I've had similar problems.
    Windows 2000 has that same prob, I can't see them, but they can see me. They are the users of their own computer though, so I can't help them.
    My GF's XP machine is different though, it won't see my Panther machine at all, and I can't see her. All my current cross cultural nerd friends are using windows 2000, and not XP, so they can't help me.

    If only Windows was as simple as OSX :D

    Tyler
    Earendil
     
  6. destroyboredom thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Dec 16, 2002
    Location:
    Washington, DC.
    #6
    I fixed it. Not sure how but it works. I think the logon/password may have been saved to my keychain incorrectly. Anyway...it works now. :)
     

Share This Page