Panther Won't Install AT ALL

Discussion in 'Mac OS X 10.3 (Panther) Discussion' started by In Vertigo, Oct 25, 2003.

  1. macrumors newbie

    Joined:
    Oct 25, 2003
    #1
    I'm using a iMac DV 400 with Firmware up to date and not password protected, 320mb of memory and ample hard drive space

    When I reboot under Panther Install CD, it shows a missing *question mark* folder then defaults back into booting Jaguar 10.2.8

    Nothing I know is working, clicking the Panther Install icon, startup disk, pressing alt at startup, nothing...

    I never had this problem with Jaguar or Puma

    Help!
     
  2. Moderator emeritus

    edesignuk

    Joined:
    Mar 25, 2002
    Location:
    London, England
    #2
    You have just tried holding the "C" key with the Panther disc in the drive @ boot up right?
     
  3. thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Oct 25, 2003
    #3
    Yeah I've tried holding down C as well...

    Nothing...
     
  4. macrumors 603

    rainman::|:|

    Joined:
    Feb 2, 2002
    Location:
    iowa
    #4
    zap your PRAM a few times, with the disc in, then go right to holding down C, after about 5-6 zaps. worth a try.

    pnw
     
  5. macrumors 604

    iJon

    Joined:
    Feb 7, 2002
    #5
    hold down option during start up and see if it sees the cd.

    iJon
     
  6. thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Oct 25, 2003
    #6
    Zapped the PRAM... nothing

    Then held down C... nothing

    Held down option, only sees the hard drive... nothing
     
  7. macrumors 604

    iJon

    Joined:
    Feb 7, 2002
    #7
    well if i was in your position these are the two things i would try now. first get your old jaguar discs or any bootable cd and makes sure it works. if it does take your panther discs to another mac if possible. this will elimate some possibly problems.

    iJon
     
  8. Moderator emeritus

    edesignuk

    Joined:
    Mar 25, 2002
    Location:
    London, England
    #8
    This couldn't possibly be related to this thread you posted could it? If so it might be that your burnt images are dodgy, I'll say no more ;)
     

Share This Page