Parallels Activation

Discussion in 'Windows, Linux & Others on the Mac' started by jamescwarren, Dec 3, 2006.

  1. jamescwarren macrumors 6502

    jamescwarren

    Joined:
    Dec 10, 2005
    Location:
    Isle of Man
    #1
    I have tried to update my Parallels Desktop Build 1970 to the new 3036 Beta. Once it is updated, it says it is not activated when my previous version was. Why is it doing this?
     
  2. mac-convert macrumors 6502a

    mac-convert

    Joined:
    Nov 2, 2006
    Location:
    Are we there yet?
    #2
    When I updated (later downgraded) the process worked for me. I know, you don't want to hear that. Did you uninstall build 1970 first? I simply installed over top of it. Short of trying to re-activate it with your code, check the forums at the Parallels site. Also, they tend to use I's and 1's and O's and 0's in their keys, and they don't always display properly. Cut and paste if you can.
     
  3. dukebound85 macrumors P6

    dukebound85

    Joined:
    Jul 17, 2005
    Location:
    5045 feet above sea level
    #3
    i had to reactivate as well. also did any of you have the problem that it says "boot camp disc can not be read" or something along those lines?

    if so, any way around this?
     
  4. mac-convert macrumors 6502a

    mac-convert

    Joined:
    Nov 2, 2006
    Location:
    Are we there yet?
    #4
    I don't use bootcamp, but I did have major stability problems trying to install a win2k setup, ergo the reason that I backed off to the 1970 build. It worked fine there. Keeping in mind that this is beta software, and the first release to the public, I'm not upset about it, and I didn't use it on a production system either. I know they'll get things working and I'll test it again then.
     
  5. mac-convert macrumors 6502a

    mac-convert

    Joined:
    Nov 2, 2006
    Location:
    Are we there yet?
    #6
    Is it Parallels that you are having problems with the activation, or your copy of Windows? Answering questions correctly is sometimes hard with phrases like "it is .., it says it...". Be more precise so we don't have to guess.
     
  6. MRU macrumors demi-god

    MRU

    Joined:
    Aug 23, 2005
    Location:
    Ireland
    #7

    Did you download the parallels tools executable that needs to be installed into your bootcamp XP drive ?

    Otherwise it wont work.
     
  7. dukebound85 macrumors P6

    dukebound85

    Joined:
    Jul 17, 2005
    Location:
    5045 feet above sea level
    #8
    yea i did, all i did was double click it in bootcamp and it installed. anything else i need to do?
     
  8. wmmk macrumors 68020

    wmmk

    Joined:
    Mar 28, 2006
    Location:
    The Library.
    #9
    I had this issue. I was about to become a paralells user for non gaming windows work!
     
  9. wmmk macrumors 68020

    wmmk

    Joined:
    Mar 28, 2006
    Location:
    The Library.
    #10
    oops, didn't see that:eek:
    thanks.
     

Share This Page