Parallels Desktop for Mac build 3106 Beta 3

Discussion in 'Windows, Linux & Others on the Mac' started by apfhex, Dec 29, 2006.

  1. apfhex macrumors 68030

    apfhex

    Joined:
    Aug 8, 2006
    Location:
    Northern California
    #1
    Just released. http://www.parallels.com/products/desktop/beta_testing/

    With the previous beta 2 it was unable to use my Boot Camp partition for some reason. With this new beta it recognized it, but I still got errors. :( On the first run of the VM it complained about "a computer disk hardware configuration problem", and when I tried to run it again it complained it "cannot find necessary drivers to configure your Boot Camp partition."
     

    Attached Files:

  2. Maxwell Smart macrumors 6502a

    Maxwell Smart

    Joined:
    Jan 29, 2006
    #2
    I upgraded a few hours ago. Not having the little pieces show on the edges of apps is *so* nice. Works great!
     
  3. psychofreak Retired

    psychofreak

    Joined:
    May 16, 2006
    Location:
    London
    #3
    Screenshot please (I deleted it while I still have this tiny HD)

    From http://www.parallels.com/en/products/workstation/mac/

    VMWare won't be happy.
     
  4. patseguin macrumors 65816

    patseguin

    Joined:
    Aug 28, 2003
    #4
    I have it too and love it. Quicken 2007 works properly now. I just wish my USB memory key did.

    BTW, what is Coherence Mode? I tried it and it put a full screen start bar on my desktop and I couldnt' get back to window mode.
     
  5. Mafio macrumors member

    Joined:
    Sep 29, 2006
    Location:
    Reading
    #5
    NEW! Full-feature virtual CD/DVD drive - Burn CDs and DVDs directly in virtual machines, and play any copy-protected CD or DVD just like you would on a real PC ...I really needed this one!!! :)
     
  6. apfhex thread starter macrumors 68030

    apfhex

    Joined:
    Aug 8, 2006
    Location:
    Northern California
    #6
    FYI I found a solution to both of my problems on the Parallels forums—link: Can't install Tools for Boot Camp—which allowed Windows to start booting, however now I get a blue error screen. Maybe I'll never be able to run Windows XP virtualized. :(
     

    Attached Files:

  7. thebeephaha macrumors 6502

    thebeephaha

    Joined:
    Sep 4, 2006
    Location:
    Seattle WA
    #7
    I get those errors too.. Annoying!!!
     
  8. thebeephaha macrumors 6502

    thebeephaha

    Joined:
    Sep 4, 2006
    Location:
    Seattle WA
    #8
    OOOO!!! That fix worked!!! I'm running Windows Media Center Edition 2005 as we speak in coherence mode!

    A W E S O M E. :D
     

    Attached Files:

  9. adav macrumors member

    Joined:
    Dec 26, 2006
    #9
    very nice

    how does media center run in parallels? i know parallels can show videos, but media center uses some overlays. i would be very interesting to have media center running smoothly inside parallels on a mac.
     
  10. Westside guy macrumors 601

    Westside guy

    Joined:
    Oct 15, 2003
    Location:
    The soggy side of the Pacific NW
    #10
    I had a problem (non-boot-camp, just normal VM install) with a pre-existing machine with this build - when I launch the machine, it's all black (can't see anything in other words). If I launch in safe mode it displays, but not in normal mode.

    The machine works fine in build 3036. Any ideas?
     
  11. thebeephaha macrumors 6502

    thebeephaha

    Joined:
    Sep 4, 2006
    Location:
    Seattle WA
    #11
    Not sure, I will give it a shot in a day or so when I get my new ram, I ordered 2GB for my comp, its just so slow on 1GB.
     
  12. GenesisST macrumors 68000

    GenesisST

    Joined:
    Jan 23, 2006
    Location:
    Where I live
    #12
    I had the same thing as you did.
    While in Safe Mode, install the new Parallels Tools. This worked for me.

    Thanks for tipping me on the Safe Mode use. I used it often at work, but somehow, it did not occur to me to use it from inside Parallels.


    Cheers!
     

Share This Page