Parallels screen resolution question....

Discussion in 'Mac Apps and Mac App Store' started by l3lue, Jul 7, 2006.

  1. l3lue macrumors member

    l3lue

    Joined:
    Jul 2, 2006
    Location:
    Baton Rouge, LA
    #1
    When I'm using Parallels (not in full screen mode), I figured out that to change the window size, I just change the screen resolution within Windows XP.

    The problem is, when I quit Parallels, the next time I start it... the bad window size is back.

    How do I save the screen resolution I choose so it will be there the next time?
     
  2. DocVT macrumors member

    Joined:
    Jul 7, 2006
    #2
    I have experienced the same problem with Paralles.

    In addition, I cannot seem to get my ethernet port to work under OS X.
     
  3. l3lue thread starter macrumors member

    l3lue

    Joined:
    Jul 2, 2006
    Location:
    Baton Rouge, LA
  4. Hoef macrumors 6502a

    Hoef

    Joined:
    Jul 11, 2004
    Location:
    Houston, TX..... (keep walking)
    #4

    Never had that happening .... did you try changing screen size and then log off (in Windows) rather then shutting down parallels?
     
  5. l3lue thread starter macrumors member

    l3lue

    Joined:
    Jul 2, 2006
    Location:
    Baton Rouge, LA
    #5
    It works now. This is what I did...

    1. Switch to my desired resolution in XP
    2. Pause the state in Parallels
    3. Press save in Parallels

    This seemed to do the trick. Thanks for the reply Hoef.
     

Share This Page