Performa 550 Won't power

Discussion in 'PowerPC Macs' started by lpp71, May 2, 2012.

  1. macrumors member

    Joined:
    Jun 13, 2008
    Location:
    Where you live
    #1
    I've got a newly acquired Perform 550 for use with my IIe card however I just picked it up from its Orignal owner (he paid 2400 new for it) I paid 50 with everything he just wanted it to have a good home. Not used in a year fine when put away. But now I put it in and flip the rear switch and I hear the monitor energize really quick but nothing else. (I know I have to use the keyboard switch as well, so I tried 3 different good keyboards) switch I add New PRAM battery, I toggle the power switch on the rear many times. I remember that the LC AIO series had some issue with this that wasnt a biggie but I don't remember the problem. Since it powers the monitor (charges it) I don't think it's the psu.

    Ideas?
     
  2. macrumors 6502

    Joined:
    Mar 26, 2009
    Location:
    Michigan, USA
    #2
    If you don't happen to get any answers here, you might want to post this to the "Apple Collectors" forum as well because the Performa 550 has a 68030 processor, not PowerPC.
     
  3. thread starter macrumors member

    Joined:
    Jun 13, 2008
    Location:
    Where you live
    #3
    I thoguth about that before posting, but its not a Apple Collectable either, so this is the closest thing, and its only 1 year older then PPC
     
  4. macrumors 6502

    Joined:
    Mar 26, 2009
    Location:
    Michigan, USA
    #4
    Yeah, the Apple Collector's forum gets a lot less traffic too. I was just throwing it out there just in case noone here had an answer. It's definitely rare to get a Mac from that era in here.
     

Share This Page