Personal Web Sharing

Discussion in 'macOS' started by wakerider017, Oct 8, 2006.

  1. wakerider017 macrumors 68000


    Sep 20, 2006
    US of A

    I just setup Personal Web Sharing the other day...

    I then forward ports 0-80 on my linksys router.

    I put files in the "site" folder

    I then went to address
    and it worked!

    Then I went to my internet ip address:
    and it worked.

    But the next day I tried to go to and it no longer works...

    However works fine...

    My internet IP address is the same,
    The ports are forwarded,

    What is the matter?

    I am stumped!
  2. beatsme macrumors 65816


    Oct 6, 2005
    without knowing any of the details, I'd say it doesn't work because your provider assigned you a new IP address. Check here and see if it's the same...
  3. apfhex macrumors 68030


    Aug 8, 2006
    Northern California
    The OP said it was the same, but I'd double check it. That was the first thing I thought.

    if you want to share the address with others you could get a service like, I'm pretty sure they offer some free services still.
  4. beatsme macrumors 65816


    Oct 6, 2005
    tried to ping, and got no response...

    wakerider, check your IP and try to ping it. I'm wondering if your router settings are blocking traffic...
  5. knome macrumors 6502


    Sep 7, 2006
    you do know that most internet providers do not allow you to have your own web page hosted from their networks? With most companies you will get a warning letter saying to shut it off. Or they might just decide to drop you from the network because you violated their terms of service.

Share This Page