Pismo problems

Discussion in 'Mac Pro' started by iProd, Jun 17, 2006.

  1. iProd macrumors regular

    iProd

    Joined:
    Feb 26, 2006
    Location:
    Santa Barbara
    #1
    Recently, my PB Pismo has been having boot problems. When I try to start it normally, it usually takes half an hour to boot (if it even does), and freezes a lot once booted. It usually is stuck on the spinny thing. I have also tried to boot from my Tiger dvd, but that doesn't work either. I did manage to boot off the cd when the hard drive wasn't in it. And I've tried running fsck-y in OF, but it says unkown word "fsck." What could be the problem? I've tried two different hds, and both have had no success.
     
  2. Nuc macrumors 6502a

    Nuc

    Joined:
    Jan 20, 2003
    Location:
    TN
    #2
    Have you tried running the hardware test if you could boot it off the CD? Could give that a go. I initially thought it was your HD because I had the same problem on mine. But I see that you tried 2 different HD's. Try the hardware test though.

    Nuc
     
  3. iProd thread starter macrumors regular

    iProd

    Joined:
    Feb 26, 2006
    Location:
    Santa Barbara
  4. Sonny Lykos macrumors newbie

    Joined:
    Jun 17, 2006
    Location:
    Naples, FL
    #4
    Several months ago I had a similar problem with my Pismo 400. One time it turned out to be a very slighty loose board (the one you pull to change ram) and the 2nd time it was the hard drive - not quite snapped in tight.
     
  5. iProd thread starter macrumors regular

    iProd

    Joined:
    Feb 26, 2006
    Location:
    Santa Barbara
    #5
    Well, it seems to mount fine in target disk mode. Another thing I have found is this: in verbose mode, it get stuck at "BSD root: disk0s10, major 14, minor 9" What could this mean?
     

Share This Page