Playstation 1 emulator?

Discussion in 'General Mac Discussion' started by dave1234, Jun 6, 2003.

  1. macrumors regular

    Joined:
    Feb 1, 2003
    Location:
    Minnesota
    #1
    Are there any free Playstation 1 emulators for mac os x?
     
  2. macrumors 604

    MacBandit

    Joined:
    Aug 9, 2002
    Location:
    Springfield, OR (Home of the Simpsons)
    #2
    Re: Playstation 1 emulator?

    Nope. Connectix had VGS (Virtual Game Station) until Sony shut it down. Sony sued them like 3 times before they finally bought it from them and pulled th plug on it.
     
  3. Moderator

    Nermal

    Staff Member

    Joined:
    Dec 7, 2002
    Location:
    Whakatane, New Zealand
    #3
    Re: Re: Playstation 1 emulator?

    There are 2 things I boot into OS 9 for. VGS and Virtual PC. Hmm, they're both made by the same company, didn't notice that until now. Anyway I'd love an X version of VGS but I don't see that happening soon (or ever!) and PowerWindows (or whatever they end up calling it) should be out soon :)
     
  4. macrumors 68040

    pseudobrit

    Joined:
    Jul 23, 2002
    Location:
    Jobs' Spare Liver Jar
    #4
    Heh. I have a copy of VGS. It works perfectly; I wish they could do this for the PS2
     
  5. macrumors newbie

    Joined:
    Mar 1, 2003
    Location:
    candyland
    #5
    How about Flarestorm?
    www.emulation.net lists a few free PS emulators though only that one seems to have any potential
     
  6. macrumors member

    Joined:
    Jan 5, 2002
    Location:
    South Carolina
    #6
    I've tried Flarestorm, but I haven't been able to get it to work. Hopefully it'll work someday...
     
  7. macrumors 6502a

    jimthorn

    Joined:
    Apr 24, 2003
    Location:
    Huntington Beach, CA, USA
    #7
    Anybody have a screenshot of Flarestorm running?
     
  8. macrumors 6502a

    jimthorn

    Joined:
    Apr 24, 2003
    Location:
    Huntington Beach, CA, USA
  9. macrumors member

    Joined:
    Jan 6, 2004
    #9
    It askes me to enter "logical memory address" when I try to load a BIOS, what is it?
     

Share This Page