Please Help with Safari!!

Discussion in 'Mac Apps and Mac App Store' started by kmarketing, Aug 5, 2006.

  1. kmarketing macrumors 6502

    Joined:
    Mar 26, 2004
    #1
    Hi,

    For a couple of weeks now safari has been giving me the same problem for many sites, especially the ones that need a login. I get the same window/message as this one when I try to access my yahoo mail:

    Safari can’t open the page “https://login.yahoo.com/config/login?” because it couldn’t establish a secure connection to the server “login.yahoo.com”.

    It does that with many sites including apple, ebay, etc.

    I have even reinstalled Panther (that's what I use with the desktop) on the 2nd Hard Drive, and safari works fine when I boot up with the 2nd Hard Drive. I even move safari from the 2nd Hard Drive to the Primary after deleting all safari files on the primary(while using the Panther that is installed on the 2nd), and the safari that is on the primary works fine. But when I boot up with the primary, safari gives me the same problem.

    It looks like something is corrupt somewhere but i just have no idea what it is or how to fix it, besides reinstalling Panther on the primary hard drive.

    Do you have any ideas?

    Thanks so much!
     
  2. Glen Quagmire macrumors 6502a

    Joined:
    Jan 6, 2006
    Location:
    UK
    #2
    Have you tried trashing your preferences for Safari? I used to have problems with Safari loading certain site; deleting any Safari stuff out of the ~/Library directory got it working again.
     

Share This Page