Popups on my new iMAC

Discussion in 'iMac' started by mbell75, Nov 1, 2007.

  1. macrumors 6502

    Joined:
    Oct 30, 2007
    #1
    I didnt think Macs and Safari were prone to popup windows. Yes, I have the block popups activated in Safari. It only happens in Myspace so far but its the same ad anytime I click anything. I searched for popup blockers for Mac and it doesnt seem any exsist, what should I do?
     
  2. macrumors Penryn

    Eidorian

    Joined:
    Mar 23, 2005
    Location:
    Indianapolis
  3. thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Oct 30, 2007
    #3
    Yes Myspace. I get the vast majority of my business from there. Are there any 3rd party popup blockers for Macs?
     
  4. macrumors 6502a

    Joined:
    Jul 22, 2005
    #4
    Pop up blockers are never perfect. The problem is, sometimes sites have a button you click on that opens a new window (one you actually want), so the blocker shouldn't block this. Some sites use that fact to open popups.

    Having said that, firefox + adblock. No popups, no ads, just whatever it is you actually wanted to look at :D It's not as 'mac friendly' as it should be, and it's slow on older computers, but still well worth using just for adblock.
     
  5. macrumors Penryn

    Eidorian

    Joined:
    Mar 23, 2005
    Location:
    Indianapolis
    #5
    Might want to throw in NoScript as well in FireFox.

    MySpace is a very Mac unfriendly place.
     
  6. macrumors 68000

    speakerwizard

    Joined:
    Aug 8, 2006
    Location:
    London
    #6
    MySpace is a very 'everything' unfriendly place. lol
     
  7. thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Oct 30, 2007
    #7
    Just downloaded Firefox and I am running that now. Popup isnt there at all which means its in Safari, so thats not good.
     
  8. macrumors Penryn

    Eidorian

    Joined:
    Mar 23, 2005
    Location:
    Indianapolis
    #8
    Did you install any add-ons in FireFox?
     
  9. thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Oct 30, 2007
    #9
    No add ons in Firefox. Also, a friend suggested I reset Safari and that seems to have worked so thats good to know.
     

Share This Page