Possible Bug? Random 'Edit' placement.

Discussion in 'Mac Guides' started by TMA, Oct 31, 2005.

  1. TMA
    macrumors 6502a

    TMA

    Joined:
    Jan 6, 2003
    Location:
    England
    #1
    Recently on some of the Guides i've been working on i've noticed that the 'Edit' link for each category within the page sometimes appears at random places. Is it something i'm doing wrong or could it be a bug? See attachments for examples.
     

    Attached Files:

  2. macrumors 65816

    kalisphoenix

    Joined:
    Jul 26, 2005
    #2
    I've seen that too -- I think it is a bug -- gets screwed up whenever its placement conflicts with a picture's division.
     
  3. TMA
    thread starter macrumors 6502a

    TMA

    Joined:
    Jan 6, 2003
    Location:
    England
    #3
    Yes I thought it could be linked to that. I wonder if there is a better way to include images? I am putting the image tags right at the start of the document and letting it decide how to place them as it seems to do a good job. I might try putting one image tag for each category and see if that makes a difference.
     
  4. TMA
    thread starter macrumors 6502a

    TMA

    Joined:
    Jan 6, 2003
    Location:
    England
    #4
    Rejigging the images by spacing out the tags does work, but now the images don't look as smart or as orderly. :(
     
  5. macrumors 65816

    kalisphoenix

    Joined:
    Jul 26, 2005
    #5
    If you type __NOEDITSECTION__, those links will be removed. Makes it more difficult to revise a section, of course, so it's only a temporary solution...
     

Share This Page