Post Your "About This Mac" Window....

Discussion in 'Picture Gallery' started by iGary, Aug 6, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Lacero macrumors 604

    Lacero

    Joined:
    Jan 20, 2005
  2. Phat_Pat macrumors 68000

    Phat_Pat

    Joined:
    May 8, 2004
    Location:
    I Live Where I Live
    #3
    Holy smokes igary!

    You set-up rocks

    heres mine

    [​IMG]

    edit: dang same to Lacero

    man and i thought i was big with my 2 GB of ram.... :rolleyes: :D
     
  3. tag macrumors 6502a

    tag

    Joined:
    Apr 29, 2005
    Location:
    PA, US
    #4
    Wow, You have more than 10 times the RAM mine has Lacero :eek: This thread has made me sad :(
     

    Attached Files:

  4. risc macrumors 68030

    risc

    Joined:
    Jul 23, 2004
    Location:
    Melbourne, Australia
  5. taeclee99 macrumors 6502a

    taeclee99

    Joined:
    Jun 4, 2002
    Location:
    Anywhere but here
    #6
    here's my setup (Best Mac Imitation)
     

    Attached Files:

  6. Vader macrumors 65816

    Vader

    Joined:
    Oct 11, 2004
    Location:
    St. Louis, MO
    #7
    My sad little guy...
     

    Attached Files:

  7. livingfortoday macrumors 68030

    Joined:
    Nov 17, 2004
    Location:
    The Msp
    #8
    Since the Cube and the Powerbook are both in the shop (ie - in pieces on my desk) I'm using the trusty ol' G3 Tower. Go Jaguar!
     

    Attached Files:

  8. homerjward macrumors 68030

    homerjward

    Joined:
    May 11, 2004
    Location:
    fig tree
    #10
    just out of curiosity, why doesnt it say the version number?
     
  9. mac 2005 macrumors 6502a

    mac 2005

    Joined:
    Apr 1, 2005
    Location:
    Chicago
    #11
    My humble "About This Mac" ....
     

    Attached Files:

  10. tag macrumors 6502a

    tag

    Joined:
    Apr 29, 2005
    Location:
    PA, US
    #12
    If you click on the Version Text underneath Mac OS X, you can change between Version number, Build, and Serial Number.
     
  11. iQuit macrumors 6502a

    iQuit

    Joined:
    May 13, 2005
    #13
    I have other better Macs....but I am on my g3 iBook.

    [​IMG]
     
  12. iQuit macrumors 6502a

    iQuit

    Joined:
    May 13, 2005
  13. joecool85 macrumors 65816

    joecool85

    Joined:
    Mar 9, 2005
    Location:
    Maine
  14. neildmitchell macrumors 6502a

    neildmitchell

    Joined:
    May 21, 2005
    #17
    My G4 Quicksilver
     

    Attached Files:

  15. iGary thread starter Guest

    iGary

    Joined:
    May 26, 2004
    Location:
    Randy's House
    #18
    It's the build number.
     
  16. mikemodena macrumors 6502a

    mikemodena

    Joined:
    May 30, 2005
    Location:
    Connecticut
    #20
    Mine is a weakling compared the dual 2.7's with 8gb of ram above :(
    But it's fast enough for me, and I love it.
     

    Attached Files:

  17. mad jew Moderator emeritus

    mad jew

    Joined:
    Apr 3, 2004
    Location:
    Adelaide, Australia
    #21
    Not sure that I believe you Lacero. Sorry, but why do you need 8GB?

    Anyway, here's mine. :)
     

    Attached Files:

  18. Jovian9 macrumors 68000

    Jovian9

    Joined:
    Feb 19, 2003
    Location:
    Planet Zebes
    #22
    My iMac G5:
     

    Attached Files:

  19. amin macrumors 6502a

    amin

    Joined:
    Aug 17, 2003
    Location:
    Boston, MA
    #23
    I like to keep the GHz and GB equal on my Powerbooks :rolleyes:
     

    Attached Files:

  20. realityisterror macrumors 65816

    realityisterror

    Joined:
    Aug 30, 2003
    Location:
    Snellville, GA
  21. Peyote macrumors 6502a

    Peyote

    Joined:
    Apr 11, 2002
    #25
    I'd post my About This Mac window, but SJ told me to keep my prototype mac a secret... ;)
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page