Powerbook question now

Discussion in 'Macintosh Computers' started by IDANNY, Jan 16, 2004.

  1. IDANNY macrumors 6502a

    IDANNY

    Joined:
    Dec 26, 2003
    Location:
    Las vegas
    #1
    I want to add a cd burner to my titanium how much would it be?
     
  2. thehuncamunca macrumors 6502

    Joined:
    Jul 9, 2003
    Location:
    NJ
    #2
    do you want an internal one or a firewire one?
    a FW one shouldn't cost much more than a 100
     
  3. Thirteenva macrumors 6502a

    Joined:
    Jul 18, 2002
  4. IDANNY thread starter macrumors 6502a

    IDANNY

    Joined:
    Dec 26, 2003
    Location:
    Las vegas
    #4
    I have 2 powerbooks titanuim. I have 1gb sdram memory in one that is 500 mhz and one with 512 mb sdram that has 667 mhz. I want to know if I could put all the memory in the 667mhz one because it also has a combo drive the 500mhz only has a normal drive. Is it possible.
     
  5. Thirteenva macrumors 6502a

    Joined:
    Jul 18, 2002
    #5
    So long as the ram is compatible with the 667. But keep two things in mind.

    There are only two ram slots in the 667(and all powerbooks for that matter). So depending on how many dimms you have you may not be able to put it all in.

    Also the titanium powerbooks have a limit of 1gb
     
  6. IDANNY thread starter macrumors 6502a

    IDANNY

    Joined:
    Dec 26, 2003
    Location:
    Las vegas
    #6
    Thanks so much

    what happens if you exceed the limmit
     
  7. Thirteenva macrumors 6502a

    Joined:
    Jul 18, 2002
    #7
    Ram will not be recognized or utilized by the OS
     

Share This Page