preference pane in halo mac

Discussion in 'Games' started by switchedanhappy, Aug 13, 2004.

  1. switchedanhappy macrumors regular

    Joined:
    Nov 16, 2003
    Location:
    ct usa
    #1
    first post in a longggggg time. now I know that there is a preference pane in halo, and that you have to hold down a certain key or key combo while starting halo to access it. problem is I forgot the keys to hold down:rolleyes:. help me out?
     
  2. neoelectronaut macrumors 68020

    neoelectronaut

    Joined:
    Dec 3, 2003
    Location:
    Southeastern Louisiana
    #2
    Typically it's option.

    At least, it is with Quake, Quake 2, Red Faction, and Max Payne.
     
  3. switchedanhappy thread starter macrumors regular

    Joined:
    Nov 16, 2003
    Location:
    ct usa
  4. vraxtus macrumors 65816

    vraxtus

    Joined:
    Aug 4, 2004
    Location:
    San Francisco, CA
    #4

    It's COMMAND + open the app.

    That brings up the extra options pane.
     
  5. switchedanhappy thread starter macrumors regular

    Joined:
    Nov 16, 2003
    Location:
    ct usa
    #5
    I Knew it! I tried that a few time, but I was doing it in the dock and it kept revealing it in the finder. duh. thx
     
  6. Nermal Moderator

    Nermal

    Staff Member

    Joined:
    Dec 7, 2002
    Location:
    New Zealand
    #6
    Usually it's Option (hold Option to set options), but for some reason the Halo developers decided to use Command. Let's hear it for consistency! :rolleyes:
     

Share This Page