Pressing the Play Button

Discussion in 'iPod' started by Howard Brazee, Jan 22, 2007.

  1. macrumors 6502

    Howard Brazee

    Joined:
    Oct 24, 2006
    Location:
    Lafayette CO
    #1
    In the morning, I take my iPod off the USB Dock, and take it to work. My desire is to continue playing the shuffled music from where I left off yesterday, but I haven't figured that out yet. I go down to Shuffle, press the round button, and see shuffled song #1. I press the play button, and it has the equal sign and "Now Playing" indicator. But it doesn't play. I keep pushing the play button various speeds, sometimes making my iPod go black. It takes a minute or two of futzing around before it really starts playing. So far, I haven't noticed what I do different to make it start.

    Stopping and starting works fine now that I'm playing.

    What is the technique I am missing?
     
  2. Moderator emeritus

    mad jew

    Joined:
    Apr 3, 2004
    Location:
    Adelaide, Australia
    #2
    If the dock is plugged into computer, do you eject it before pulling it out? If not, it may be taking a bit of time to find its bearings again.
     
  3. thread starter macrumors 6502

    Howard Brazee

    Joined:
    Oct 24, 2006
    Location:
    Lafayette CO
    #3
    Yep. I always undock it. Then I take it to work, and then I sometimes get it playing right away, sometimes it takes a bunch of pressing.
     
  4. macrumors newbie

    Joined:
    Jan 4, 2007
    #4
    have you updated it lately? How long has it been doing this? Worse case scenario, maybe your hdd is starting to go bad...
     
  5. thread starter macrumors 6502

    Howard Brazee

    Joined:
    Oct 24, 2006
    Location:
    Lafayette CO
    #5
    My iPod is new, and I am still updating it often. I suspect the problem is with my finger technique.
     

Share This Page