Problem accessing forums

Discussion in 'Site and Forum Feedback' started by kretzy, Aug 21, 2006.

  1. kretzy macrumors 604

    kretzy

    Joined:
    Sep 11, 2004
    Location:
    Canberra, Australia
    #1
    Did anyone else just experience a problem accessing the forums? I kept getting this message:
    Picture 1.png
     
  2. XIII macrumors 68040

    XIII

    Joined:
    Aug 15, 2004
    Location:
    England
  3. kretzy thread starter macrumors 604

    kretzy

    Joined:
    Sep 11, 2004
    Location:
    Canberra, Australia
    #3
    Yeah, don't quite know how that happened. :confused: :eek:
     
  4. Nermal Moderator

    Nermal

    Staff Member

    Joined:
    Dec 7, 2002
    Location:
    New Zealand
    #4
    Cleaned up :)

    I've been having a few problems recently too.
     
  5. kretzy thread starter macrumors 604

    kretzy

    Joined:
    Sep 11, 2004
    Location:
    Canberra, Australia
    #5
    Thanks! :)

    Some kind of server update going on (or something of that nature anyway), or just internet weirdness?
     
  6. dmw007 macrumors G4

    dmw007

    Joined:
    May 26, 2005
    Location:
    Working for MI-6
    #6
    Nope, unless it happened while I was sleeping. :eek: :)
     
  7. Kernow macrumors 65816

    Kernow

    Joined:
    Sep 30, 2005
    Location:
    Kingston-Upon-Thames
    #7
    I've not had that error message, but over the last couple of days I've had times when MR just refused to load. This happened on both my work PC and my Mac at home, and only with MR - all other sites were fine. Each time, all I got was a blank screen with the progress bar or wavy Windows logo going nowhere. :confused:
     
  8. Jaffa Cake macrumors Core

    Jaffa Cake

    Joined:
    Aug 1, 2004
    Location:
    The City of Culture, Englandshire
    #8
    I've been experiencing the same problem as Kernow with the site refusing to load up over the past couple of days – the last occasion being earlier this morning. Once again, it was only MR that seemed to have the problem, I tried a couple of other sites and they loaded up without any difficulties. No error message either, just a frozen progress bar. :(
     
  9. dmw007 macrumors G4

    dmw007

    Joined:
    May 26, 2005
    Location:
    Working for MI-6
    #9
    I have experience a similar problem with the frozen progress bar, using just doing a 'reload' takes care of the problem for me. :)
     
  10. Mord macrumors G4

    Mord

    Joined:
    Aug 24, 2003
    Location:
    UK
    #10
    i cant access the no ads front page, i've logged in out and shaken it all about, still won't work.
     

Share This Page