problem with airport

Discussion in 'Mac Accessories' started by mike dunx, Mar 18, 2007.

  1. mike dunx macrumors regular

    Joined:
    Oct 15, 2006
    Location:
    Central FL
    #1
    recently airport has been randomly deciding to not recognize my network, even when i type in the network name it'll show "error joining network". This is really annoying. It'll usually work if i just reset my router/modem. Does anyone know what's going on here? I just installed the airport update 4.2, I'm hoping that's the fix. Anyone know if there's any other things that might be an issue?
    Computer:

    powermac g4 quicksilver
    belkin wifi card (broadcom chip)

    Router:

    linksys mess
     
  2. iBenzin macrumors member

    Joined:
    Mar 9, 2007
  3. mattscott306 macrumors 68040

    mattscott306

    Joined:
    Jan 16, 2007
    #3
    I'd agree with iBenzin, you should check to see if your lynksis is up to date you should be able to check by going to http://192.168.1.1 in your browser window.
     
  4. SuperCompu2 macrumors 6502a

    SuperCompu2

    Joined:
    Jul 23, 2006
    Location:
    MA
    #4
    the signal might not be correct. My airport card gave me similar problems before, and I soon learned it was because I didnt have Wireless B enabled (G network). Once I enabled B+G it worked fine.

    Hope this helps...
     
  5. mike dunx thread starter macrumors regular

    Joined:
    Oct 15, 2006
    Location:
    Central FL
    #5
    I've got version 1.50.6. Not sure if this is up to date or what, i doubt it. How do I update it?



    Also, i've got it set on only G. Which is what my wifi card is. Thanks anyway.
     

Share This Page