problems with bose sound dock

Discussion in 'iPod Gear Discussion' started by kterzino, Sep 14, 2005.

  1. macrumors newbie

    Joined:
    Aug 18, 2003
    Location:
    Buffalo, NY
    #1
    has anyone ever had problems with the bose sounddock?

    I bought one earlier, and I did all the troubleshooting in the manual, and it didn't work (no sound). So I returned that one, and got another from a different place. Same problem - no sound, but the remote can control the song playing.

    Any clues??
     
  2. macrumors regular

    Joined:
    Aug 22, 2003
    Location:
    Dallas
    #2
    I've had mine since Christmas and Loved it ever since, No problems, I turn the iPod volume all the way down and turn the Sounddock up. I hope you get yours fixed.
     
  3. macrumors regular

    Joined:
    Jul 15, 2004
    #3
    i heard these were pretty good. I am thinking about getting one?
     
  4. macrumors 6502a

    Joined:
    Dec 23, 2005
    Location:
    London, England.
    #4
    Its obviously something wrong with your iPod then.
     
  5. macrumors 6502

    Joined:
    Jun 25, 2005
    #5
    no problems with mine....
     
  6. macrumors 604

    zap2

    Joined:
    Mar 8, 2005
    Location:
    Washington D.C
    #6
    Got my 1st one, brought it home, made a die sound and then died, got a new one and i have to say it was one the best thing i have bought for 300 bucks
     
  7. macrumors newbie

    Joined:
    Jan 26, 2006
    #7
    Problems with Bose SoundDock

    I have a nano that used to play on my SoundDock when I first got it (Christmas) and doesn't work anymore. Have tried every suggestion in Bose manual as well as re-updating, etc. Still no sound. Responds to remote, though. Son's new iPod works fine.
     
  8. macrumors newbie

    Joined:
    Jan 27, 2006
    #8
    i have the same problem with my bose speakers when using my ipod nano...i figured out that if you first plug in the earphones then after plug it into the speakers you can hear the song on the speakers...i hope this makes sense and i hope it works
     
  9. macrumors demi-god

    Zwhaler

    Joined:
    Jun 10, 2006
    #9
    Wirelessly posted (LGE-VX9900/1.0 UP.Browser/6.2.3.2 (GUI) MMP/2.0)

    ive owned this product for awhile now, it projects high quality sound even at high volumes all the time. Superior product, i highly recomend this product. I have also had no problems with it.
     

Share This Page