Problems with the new Safari beta...

Discussion in 'Mac Apps and Mac App Store' started by nospleen, Apr 14, 2003.

  1. nospleen macrumors 68000

    nospleen

    Joined:
    Dec 8, 2002
    Location:
    Texas
    #1
    Everytime I try to click a submit button, whether it be to post or on ebay, etc... Safari gives me the error, 'Safari unexpectedly quit...' How can I go back to the previous version? Please explain in baby steps, I am a newbie. :)
     
  2. mattmack macrumors 6502a

    mattmack

    Joined:
    Dec 12, 2002
    Location:
    San Francisco Area
    #2
    Did you try changing your cookies settings or popup blocker settings?
    Other than that I'm not sure if you can find an earlier version:( Someone else might have more help
     
  3. mattmack macrumors 6502a

    mattmack

    Joined:
    Dec 12, 2002
    Location:
    San Francisco Area
    #3
    I just submitted this on Beta 1 you could try a reinstall
     
  4. mkubal macrumors 6502a

    Joined:
    Jul 22, 2002
    Location:
    Tampa
    #4
    You can probably find an older version on one of the p2p programs (LimeWire, Acquisition).

    Matt
     
  5. uhlawboi80 macrumors 6502

    Joined:
    Sep 8, 2002
    Location:
    houston
    #5
    i like the tabs they have implemented...BUT i have had safari "unexpectedly quit" several times since beta 2 came out. ALSO, i noticed the other night, when pages are loading or other actions occur in safari...i get noise from my speakers. its annoying, didnt happen with the previous safari, and doesnt happen with other programs!:mad:
     
  6. yzedf macrumors 65816

    yzedf

    Joined:
    Nov 1, 2002
    Location:
    Connecticut
    #6
    start anew

    I would uninstall, clear out all temp files, as well as user prefs, and start over with a fresh install. sometimes upgrades bork stuff... it happens.
     
  7. Elan0204 macrumors 65816

    Elan0204

    Joined:
    Apr 16, 2002
    Location:
    Chicago, IL
    #7
    Hey uhlawboi80, I saw you have the same powerbook is me. Is the noise that you hear a very high pitched "squeak"? I find that when Safari is loading pages I hear strange noises coming from my powerbook, but definately not from the speakers. I here the same noise when system preferences is checking for software updates.
     
  8. beatle888 macrumors 68000

    beatle888

    Joined:
    Feb 3, 2002
    #8
    try trashing the preference file in your HOME>LIBRARY>PREFERENCES folder.
    with safari closed, trash the file and restart your system, then safari. i was having problems earlier with redering and this seemed to work.

    dont trash anything in your HOME>LIBRARY>SAFARI folder though. thats where all your book marks are.
     
  9. Rower_CPU Moderator emeritus

    Rower_CPU

    Joined:
    Oct 5, 2001
    Location:
    San Diego, CA
    #9
    Why not use the handy-dandy, built-in "Reset Safari..." located in your Safari menu?

    It empties your cache, history, prefs, etc. w/out needing to go diggin around in directories. :)
     
  10. nospleen thread starter macrumors 68000

    nospleen

    Joined:
    Dec 8, 2002
    Location:
    Texas
    #10
    I will try that, I actually deleted safari last night. thanks.
     
  11. King Cobra macrumors 603

    Joined:
    Mar 2, 2002
    #11
    You also may need to uninstall Safari Enhancer if you installed it for a previous version of Safari.

    Of course, if nothing seems to work, don't bother getting any further fustrated. Go down to an unreleased beta, if you feel comfortable enough to hunt down an earlier beta (I'm using v64, for instance) use that instead.
     
  12. Stelliform macrumors 68000

    Stelliform

    Joined:
    Oct 21, 2002
    #12
    I am still hanging onto version 60 in the old trash can. I have had a few extra beach balls on the new version and one unexpected quit.

    I have also had better sucess on pages with alot of animated gifs. Also flash seems to be working better.

    If anybody needs 60 just PM me. I don't mind distributing it since Apple approved the release. :)
     
  13. Juventuz macrumors 6502a

    Juventuz

    Joined:
    Dec 4, 2002
    Location:
    Binghamton
    #13
    Is anyone noticing how slow Safari is with the latest release?

    Ever since I installed Beta 2 it's been very slow with a lot of sites.

    Guess I'll just have to stick with Camino.
     
  14. Grokgod macrumors 6502a

    Grokgod

    Joined:
    Feb 26, 2002
    Location:
    Deep within the heart of madness!
    #14
    beta 2 or negative 2?

    well after installing the new version what I get is alot of bad!

    Bad speeds
    Bad links
    Bad, just bad.

    If i click on a link the browser doesnt do anything, its like i never clicked it.
    It wont go, why won't it just go.
    Go TO THE LINK< I AM CLICKING YOU< JUST GO THERE!!

    crap back to WinC**P explorer...
     
  15. BigJayhawk macrumors regular

    Joined:
    Jan 8, 2003
    Location:
    New Jersey
    #15
    Same thing here . . .

    I get unexpected quits and no-go links as well on the B2 Safari. OK, "oops, Apple?"

    What's up with this?
     
  16. redAPPLE macrumors 68030

    redAPPLE

    Joined:
    May 7, 2002
    Location:
    2 Much Infinite Loops
    #16
    speaking of browser problems :)

    "my" safari beta 2 doesn't seem to work well with javascripts.

    not always... just occasionally.
     
  17. bennetsaysargh macrumors 68020

    bennetsaysargh

    Joined:
    Jan 20, 2003
    Location:
    New York
  18. Swisschick macrumors newbie

    Joined:
    Apr 17, 2003
    Location:
    Switzerland
    #18
    Safari and Moveable Type

    I've just installed the latest version of Safari and I'm still having problems using the pop-up window for blog posting. I used Moveable Type. I had this problem with the previous versions of Safari. Anyone else having this problem?
     

Share This Page