Problems with wi-fi

Discussion in 'iPod touch' started by djcoutts, Nov 19, 2007.

  1. macrumors newbie

    Joined:
    Nov 19, 2007
    #1
    I've been a long time lurker around here, but only just registered after weeks of having absolutely no wi-fi on my iPod Touch. For over a month, I've been lurking around trying to find the answer to my problem, but to no avail so far - I figured why ask a question that someone else had already answered.

    My problem is that nothing via wi-fi works - I've tried it in different places (it's everywhere around my city), but nothing has worked yet. I'll give you my wireless stuff.

    Wireless Network:
    Physical Address: 00-11-95-E5-33-51
    IP Address: 10.0.0.9
    Subnet Mask: 255.0.0.0
    Default Gateway: 10.0.0.3
    DNS Servers: 10.0.0.2, 203.109.252.43

    I've tried putting all my details in manually into a "new" wi-fi connection on my touch, and even that didn't work.

    I'm at a loss of what to do next? I've tried re-starting the router, and I even restored my iPod once, just to find out that it would make no difference to the running of wi-fi.

    Any help would be appreciated!

    Oh, PS: When i go onto safari or youtube or whatever, the message that comes up is "Safari cannot open the page because it can't find the server."
     
  2. macrumors 68020

    Jasonbot

    Joined:
    Aug 15, 2006
    Location:
    The Rainbow Nation RSA
    #2
    DO you connect by having your internet settings on the router or do you normally click 'connect' from your computer?
     
  3. thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Nov 19, 2007
    #3
    Um, well I have an ADSL modem and a router. I quoted the stuff for the router above. Need the ADSL stuff too?
     

Share This Page