provisioning profiles with beta 7

Discussion in 'Mac Programming' started by cmaier, Jun 9, 2008.

  1. cmaier
    Expand Collapse
    macrumors G3

    Joined:
    Jul 25, 2007
    Location:
    California
    #1
    Anyone able to get this to work? I created/downloaded a new profile, but xcode organizer simply refuses to load it.
     
  2. white89gt
    Expand Collapse
    macrumors regular

    Joined:
    Jan 18, 2006
    #2
    You aren't the only one. I'm having the same problem. Hopefully they'll get it fixed soon.

    **EDIT**
    Will someone else who is having this problem check and see what build version of the iPhone OS their testing device is running? I've installed the new beta twice and my iPod Touch still says that it is running the older build. I'm re-downloading the files right now, but maybe the problem is with the OS files instead of Xcode or the provisioning files.
     
  3. Sbrocket
    Expand Collapse
    macrumors 65816

    Sbrocket

    Joined:
    Jun 3, 2007
    Location:
    /dev/null
    #3
    Yeah, its the right version.

    I'm here at WWDC and there are Engineers aplenty, but I doubt any of them are going to do anything while they're downing Heinekens (Welcome Reception is going on atm). It just doesn't work. :mad:
     
  4. cmaier
    Expand Collapse
    thread starter macrumors G3

    Joined:
    Jul 25, 2007
    Location:
    California
    #4
    Anyone out there get this to work? I tried deleting all the old provisions (from the phone, the portal, etc.), adding new apps, ditching the 10-digit prefix in xcode on the app identifier, and all sorts of other voodoo. Seems just broken.
     
  5. therevolution
    Expand Collapse
    macrumors 6502

    Joined:
    May 12, 2003
  6. cmaier
    Expand Collapse
    thread starter macrumors G3

    Joined:
    Jul 25, 2007
    Location:
    California
    #7
    I tried to report it, but my email bounced. Not my day.
     
  7. admanimal
    Expand Collapse
    macrumors 68040

    Joined:
    Apr 22, 2005
    #8
    Same problem...the Dev portal was kind of messed up all day until recently tonight, but unfortunately the provisioning profiles still dont work.
     
  8. Sbrocket
    Expand Collapse
    macrumors 65816

    Sbrocket

    Joined:
    Jun 3, 2007
    Location:
    /dev/null
    #9
    Guys, I'm sure most of the iPhone SDK team as well as some of the Developer Connection people are here in San Francisco for WWDC, so you're not going to get much response. I'll try and get a response out of them tomorrow at a Lab since everyone's already gone now, who knows if they know already.
     
  9. admanimal
    Expand Collapse
    macrumors 68040

    Joined:
    Apr 22, 2005
    #10
    Certainly more than a handful of people at WWDC have experienced this exact problem and reported it directly to Apple.
     

Share This Page