QT 7 Pro?

Discussion in 'Buying Tips and Advice' started by mauly, Nov 10, 2005.

  1. mauly macrumors 6502

    Joined:
    Aug 21, 2003
    Location:
    Manchester, England
    #1
    I've just ordered it, well about 13 hours ago! Do they send it by post or e-mai?
     
  2. liketom macrumors 601

    liketom

    Joined:
    Apr 8, 2004
    Location:
    Lincoln,UK
    #2
    you get an e-mail with the serial and also it is in your prevoiusly downloaded software in your account on the apple store


    to enable Pro - go into prefrences and quicktime and put your details in there it will then say Quicktime 7 Pro

    enjoy
     
  3. mauly thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Aug 21, 2003
    Location:
    Manchester, England
    #3
    Cheers for that, I thought it was e-mail! tho I assumed it would've been here by now.. Anyway, thanks for the info about the prevoiusly downloaded software :)

    ...But when I insert the reg key "LMXZ-????-????-????-????" it says it invaild!! or when it does say Quicktime 7 Pro just under the reg code slot there is no option to continue.!

    Do I still need to wait for the e-mail?
     
  4. mauly thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Aug 21, 2003
    Location:
    Manchester, England
    #4
    Might be quicker!!! :p
     
  5. Bear macrumors G3

    Joined:
    Jul 23, 2002
    Location:
    Sol III - Terra
    #5
    Did you fill out your name in the "Registered To" box? It should be exactly as shown by Apple on the Software Download page.

    Once it's entered correctly and you switch between tabs, it should say "QuickTime 7 Pro" just under the license key.

    It's not a very good way to verify your key is good, but this is how QT Pro is set up.
     
  6. liketom macrumors 601

    liketom

    Joined:
    Apr 8, 2004
    Location:
    Lincoln,UK
    #6
    You need to put is down as it says in your e-mail or software downloads


    ie


    Mr Captin Pugwash

    xxxx-xxxxx-xxxxx-xxxx-xxxxx

    and then once you done that it will then change to Pro all by it's self
     
  7. mauly thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Aug 21, 2003
    Location:
    Manchester, England
    #7
    Yeah I did that!! and like you both said it works, so thumbs up!

    Was expecting something more then that tho! no woo welcome to QTpro!! lol

    Doesn't even say Quicktime 7 Pro in about QT! come on apple! :rolleyes:
     
  8. tekmoe macrumors 68000

    Joined:
    Feb 12, 2005
  9. liketom macrumors 601

    liketom

    Joined:
    Apr 8, 2004
    Location:
    Lincoln,UK
    #9
    yes and they get rewarded for it to - by not having a Guilty Conscious:p
     
  10. oober_freak macrumors regular

    Joined:
    Apr 5, 2005
    Location:
    London, UK
    #10
    :p

    Yes they do.. :D
     

Share This Page