Question for * 840quadra * re: DA Logic Bd in QS Box

Discussion in 'Mac Pro' started by dickshoulders, Mar 5, 2007.

  1. dickshoulders macrumors newbie

    Joined:
    Mar 5, 2007
    #1
    Greets!
    (This question is for 840quadra or anyone else that would like to chime in...)

    Quadra,
    I saw your "QuickAudio" Dual 533 and wanted to check on something w/ you; the logic board in my QS passed on recently and I am looking for a replacement. On eBay, the QS board is $139-$149. The DA/Gigabit Ethernet boards: $49-$59. Will the DA board provide the same environment for the CPU (1.5GHz G4 from Giga Designs) as the QS? I think both have 133MHz bus speed... Is there a specific model number that you'd recommend?
    Also, how did you modify the power supply connection to work w/ the DA board?
    Oh... and what about the 12v coming from the 4th standoff to the CPU?
    Any other useful info regarding this issue will be accepted with gratitude.
    :) Thanks!

    Dick Shoulders
     
  2. Bobdude161 macrumors 65816

    Bobdude161

    Joined:
    Mar 12, 2006
    Location:
    N'Albany, Indiana
    #2
    The personal message system is a great thing. Try it out. It works.
     
  3. dickshoulders thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Mar 5, 2007
    #3
    The personal message system is a great thing...

    ... if the other party is around to check their inbox. The questions I posted, although directed to 840quadra in regard to his "Quickaudio" project, were and still are open for anyone to answer, as I originally posted. I could really use the info to make a more educated purchase for my much needed Mac repair.
    :eek: Dick Shoulders
     
  4. nitynate macrumors 6502a

    Joined:
    Jan 22, 2006
    Location:
    Clearwater, FL
    #4
    So your quick silver logic board died?
    And you want to know how to replace it?


    Your question confuses my brain.
    :p
     
  5. dickshoulders thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Mar 5, 2007
    #5
    From what I gather, a Digital Audio logic board can be used to replace a QS board, with minor modifications to the power supply connection going to the board.

    Here's a link to the thread that mentions this:
    http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=167682

    Cheers! Dick
     

Share This Page