OS X question for anyone playing cod black ops from the app store

Discussion in 'Mac and PC Games' started by jcampbell1070, Dec 15, 2012.

  1. macrumors member

    Joined:
    Jul 12, 2010
    Location:
    NC
    #1
    i posted this in the macbook pro forum http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=1505606
    the ones who reply suggested it my be my graphic card corruption. for anyone who has played cod black ops seen anything like this. it has only done this while loading this one map in multiplayer mode and nowhere else. im just trying to figure out if its my macbook pro or the game. thanks for your help..
     

    Attached Files:

  2. thread starter macrumors member

    Joined:
    Jul 12, 2010
    Location:
    NC
    #2
    just an update

    I lowered the resolution and it no longer happened. I think it could've been the graphics card being overloaded and starting to glitch on me. I've lowered from 1920x1200 to 1280x800 and so far so good.
     
  3. macrumors 68020

    Washac

    Joined:
    Jul 2, 2006
    #3
    Yup, It is your graphics card not being upto that particular game
     
  4. macrumors regular

    Joined:
    Apr 3, 2010
    #4
    I feel so bad when I see posts about ports and their issues with years-old games on top-level hardware. Is Boot Camp really so much trouble? The cost of buying Windows is easily less than the accumulated premiums of ports, and most games with ports on Steam let one play either version.
     

Share This Page