Quick D3 Question

Discussion in 'Games' started by jimsowden, Mar 19, 2005.

  1. jimsowden macrumors 68000

    jimsowden

    Joined:
    Sep 6, 2003
    Location:
    NY
    #1
    How do I access the console? It says hit the tilde (~) but that does nothing. Nada. I hit every key on the keyboard and still got nothing. Any ideas?
     
  2. pgc6000 macrumors 6502a

    Joined:
    Jul 12, 2004
  3. Phat_Pat macrumors 68000

    Phat_Pat

    Joined:
    May 8, 2004
    Location:
    I Live Where I Live
  4. DavidLeblond macrumors 68020

    DavidLeblond

    Joined:
    Jan 6, 2004
    Location:
    Raleigh, NC
    #4
    I don't have Doom 3, never played Doom 3, and my iBook probably isn't powerful enough to even properly see screen shots of Doom 3 buuut...

    I remember reading somewhere on this board that it is Command+Shift+~

    (or Option Shift ~, I can't remember which)
     
  5. oingoboingo macrumors 6502a

    oingoboingo

    Joined:
    Jul 31, 2003
    Location:
    Sydney, Australia
    #5
    Control-Option-` (no need to hold down Shift to select the tilde character...just the three key combo)
     
  6. pgc6000 macrumors 6502a

    Joined:
    Jul 12, 2004
    #6
    Whoops. I was thinking of when you launch an application. But I've only tried this with MoH and CoD.
     

Share This Page