quick wow question?

Discussion in 'Games' started by ksolano, Feb 20, 2007.

  1. ksolano macrumors regular

    Joined:
    Oct 31, 2006
    #1
    hi. heres a quick question from a newbie.. How can i take inscreen pictures of wow from os x? Cheers, kevin
     
  2. colocolo macrumors 6502

    Joined:
    Jan 17, 2002
    Location:
    Santiago, Chile
    #2
    My account isn't activated so I can't take you through a step by step process, but there's a "keyoboard shortcuts" option somewhere. There you can set the screenshot to whatever key combination you want.
     
  3. dwishbone macrumors regular

    Joined:
    Jul 24, 2002
    Location:
    On the Moon
    #3
    yes you can...same as always command + shift + 3
     
  4. ksolano thread starter macrumors regular

    Joined:
    Oct 31, 2006
    #4
    where do the pics get saved to?
     
  5. jenn221 macrumors member

    jenn221

    Joined:
    Feb 4, 2007
    Location:
    Louisiana
  6. Jovian9 macrumors 68000

    Jovian9

    Joined:
    Feb 19, 2003
    Location:
    Planet Zebes
    #6
    F13 on my Apple keyboard takes screenshots and it puts them in a folder called 'Screenshots' within my 'World of Warcraft' folder which resides in my 'Applications' folder.
     
  7. huck500 macrumors 6502

    huck500

    Joined:
    May 10, 2004
    Location:
    Southern California
    #7
    If you play on a Powerbook there is no f13, but in the key bindings you can set it to another key. I changed mine to f12.
     
  8. PlaceofDis macrumors Core

    Joined:
    Jan 6, 2004
    #8
    yep. and if you hit alt/option+z it'll clear away your interface for a cleaner shot too
     
  9. jenn221 macrumors member

    jenn221

    Joined:
    Feb 4, 2007
    Location:
    Louisiana
    #9
    So that's how you do it! I was looking at some movies the other day wondering how they did that.... Thanks!
     
  10. ijimk macrumors 6502a

    ijimk

    Joined:
    Jun 17, 2004
    Location:
    Here
    #10
    Is there a way to change what file type is saved in OS X using apple shift 3? Mine is a PNG can this be changed to another file format? just curious...:confused:
     

Share This Page