Quicken on non-US Macs?

Discussion in 'Macintosh Computers' started by Red Belly, Aug 20, 2005.

  1. Red Belly macrumors member

    Joined:
    May 9, 2005
    Location:
    Ireland
    #1
    Just wondering. My new ibook came preloaded wih everything as advertised except Quicken. Is it only available for US customers?

    rb
     
  2. varmit macrumors 68000

    varmit

    Joined:
    Aug 5, 2003
    #2
    I believe yes, since my boss had a Quicken UK for the business things he did in the England, but they discontinued that line. So Quicken might just be for USA customers only now, which is something that Quicken did, not Apple.
     
  3. robbieduncan Moderator emeritus

    robbieduncan

    Joined:
    Jul 24, 2002
    Location:
    London
    #3
    If you look at the UK Apple site Quicken is not listed...

    It's been this way for quite a while (a number of years)...
     
  4. BlizzardBomb macrumors 68030

    BlizzardBomb

    Joined:
    Jun 15, 2005
    Location:
    England
    #4
    I've used spotlight and Quicken popped up straight away (yes its the full app). Did you install the optional extras on the Mac OS X CDs?
     
  5. Project macrumors 68020

    Joined:
    Aug 6, 2005
    #5
    ^ Does Quicken work for you? Is it the UK version?
     
  6. BlizzardBomb macrumors 68030

    BlizzardBomb

    Joined:
    Jun 15, 2005
    Location:
    England
    #6
    It's Quicken alright, but its got the US banks listed so I'm guessing its the USA version. I ordered my iMac from Apple's online UK store.
     

Share This Page