Quicken / Quickbooks Pro on Parallels?

Discussion in 'Windows, Linux & Others on the Mac' started by weldon, May 28, 2006.

  1. weldon macrumors 6502a

    weldon

    Joined:
    May 22, 2004
    Location:
    Denver, CO
    #1
    Can anyone confirm that Quicken for Windows and Quickbooks Pro will run under Parallels Workstation?

    Quicken and Quickbooks Pro are two of the apps that I would really like to still run on a new Intel-based Mac. I know about the Mac versions, but the Windows versions are better.
     
  2. Nermal Moderator

    Nermal

    Staff Member

    Joined:
    Dec 7, 2002
    Location:
    New Zealand
    #2
    I haven't tried, but I'm certain that they don't require 3D hardware and should therefore run perfectly under Parallels Desktop (it's not called Workstation anymore, probably so that they can charge you twice if you want to run on a Windows or Linux host too).
     
  3. weldon thread starter macrumors 6502a

    weldon

    Joined:
    May 22, 2004
    Location:
    Denver, CO
    #3
    Thanks for the correction on the product name and the encouragement that it will work. I haven't read too many compatability stories, so I wasn't sure if I should expect everything to work or if it was still touch and go during the beta period.
     
  4. MRU macrumors demi-god

    MRU

    Joined:
    Aug 23, 2005
    Location:
    Ireland
    #4
    Out of interest, what's the difference between pc and mac versions of the software?
     
  5. Nermal Moderator

    Nermal

    Staff Member

    Joined:
    Dec 7, 2002
    Location:
    New Zealand
    #5
    Personally I'd still wait a little while, they're supposedly up to the Release Candidate stage now, but after releasing eight alpha-quality betas, I'm treating this RC as a true beta.
     

Share This Page