Quicksilver - Bezel?

Discussion in 'Mac Apps and Mac App Store' started by nsheikh80, Jul 31, 2005.

  1. nsheikh80 macrumors regular

    nsheikh80

    Joined:
    May 2, 2005
    Location:
    London, England
    #1
    I'm getting into Quicksilver big time! But can anyone tell me how to activate the Bezel interface? I've read that it should be under Preferences ---> Appeareance but all I have is "Primer" and "Window".
     
  2. munkle macrumors 68030

    munkle

    Joined:
    Aug 7, 2004
    Location:
    On a jet plane
    #2
    Go to preferences/plug-ins, look for available plugins and download the Bezel Interface plugin. Next stop, go to Appearance and activate it, then voilá!

    I agree with you Bezel is the way to go :)
     
  3. nsheikh80 thread starter macrumors regular

    nsheikh80

    Joined:
    May 2, 2005
    Location:
    London, England
    #3
    Thanks again! I got it working but a few functions that should be availble aren't. I think I will head over to the Quicksilver forum.
     
  4. munkle macrumors 68030

    munkle

    Joined:
    Aug 7, 2004
    Location:
    On a jet plane
    #4
    Might be your best bet but what are you having problems with?
     
  5. Applespider macrumors G4

    Applespider

    Joined:
    Jan 20, 2004
    Location:
    looking through rose-tinted spectacles...
    #5
    Make sure you've got the current version. Q42?

    I was running Q40 but was having some odd results and the Bezel wasn't playing nicely at all. Updated to Q42 and all was well again.
     
  6. nsheikh80 thread starter macrumors regular

    nsheikh80

    Joined:
    May 2, 2005
    Location:
    London, England
    #6
    I am on the latest version Q42.

    I tried to follow a tutorial from The Apple Blog and I was unable to perform a Google Search or append text to an existing file. These features would be very cool if I could do them!
     
  7. munkle macrumors 68030

    munkle

    Joined:
    Aug 7, 2004
    Location:
    On a jet plane
    #7
    I think that might be because the tutorial was written for Panther's version of QS. QS was rewritten for Tiger so some of the features may not be present yet.
     

Share This Page