Quicktime 7 Question

Discussion in 'macOS' started by briansanderson, Apr 24, 2005.

  1. briansanderson macrumors member

    Joined:
    Sep 16, 2003
    #1
    Will I have to pay for the pro version of quicktime 7 or can I use the code I got when I registered the pro version of 6.5. I was just wondering. thanks for any info.
     
  2. DXoverDY macrumors 6502a

    Joined:
    Apr 19, 2005
    #2
    new code. probably another $30
     
  3. briansanderson thread starter macrumors member

    Joined:
    Sep 16, 2003
  4. 36183 Guest

    Joined:
    Jun 24, 2004
  5. SpaceMagic macrumors 68000

    SpaceMagic

    Joined:
    Oct 26, 2003
    Location:
    Cardiff, Wales
    #5
    It is cheap.
     

Share This Page