QuickTime Problem

Discussion in 'Mac Help/Tips' started by MrMacMan, Jan 19, 2003.

  1. MrMacMan macrumors 604

    MrMacMan

    Joined:
    Jul 4, 2001
    Location:
    1 Block away from NYC.
    #1
    Okay so I heard Quicktime 6.1 is out and I picked it up and everything is fine untill I start to open files.
    First it is find, opens plays, little slow, whatever. Next one opens doesn't plays, okay I'll quit. I quit and restart then I open a QT file and Poof, quicktime opens shows the first frame but has a Big white box around it. I can't go to the menu bar while in QT.
    So I say, weird... then I go to force quit. Nothing. I go to force quit again, nada, I open force quit from the Apple menu, opens. Click to quit QT, Nothing. Open it again, nothing.
    Whenever I'm in QT I get the spinning beachball and nothing happens.

    What is the problem people?
     
  2. MrMacMan thread starter macrumors 604

    MrMacMan

    Joined:
    Jul 4, 2001
    Location:
    1 Block away from NYC.
    #2
    Anyone want to take a stab?

    Anyone...?

    iMac 800 17"
    No System 'Mods'
    10.2.3
    QT 6.1

    Anyone...
    Thanks.
     
  3. arn macrumors god

    arn

    Staff Member

    Joined:
    Apr 9, 2001
    #3
    Re: QuickTime Problem

    Not sure... I'd suggest looking at Apple's discussions forums (support.apple.com) to see if other people are having similar problems.

    Before that you could try trashing the pref file

    /username/Library/Preferences/QuickTime Preferences
    /username/Library/Preferences/QuicktimeFavorites
    /username/Library/Preferences/com.apple.Quicktime Player.plist

    arn
     
  4. MrMacMan thread starter macrumors 604

    MrMacMan

    Joined:
    Jul 4, 2001
    Location:
    1 Block away from NYC.
    #4
    Ah thanks arn.
    Must of been some messed up preference.

    Thanks.
     

Share This Page