Quicktime White Question Mark...Urgent Help!

Discussion in 'Mac Apps and Mac App Store' started by mizxsuki, Jul 7, 2005.

  1. mizxsuki macrumors newbie

    mizxsuki

    Joined:
    Jul 7, 2005
    Location:
    Los Angeles
    #1
    I have a question about the quicktime web browser plugin. Sometimes when I surf on some websites, there is a quicktime logo with a white question mark appears. I've tried to use firefox, and IE instead, but there is the same problem. What's wrong with it, and how can I fix it? I tried to reinstalled the QT 7 already, but it doesnt work....
    Just like this:
    [​IMG]

    You guys can try to click on the website below, see if the site loads on ur mac.
    www.sooff.com

    I really need help! :confused:
     
  2. Doctor Q Administrator

    Doctor Q

    Staff Member

    Joined:
    Sep 19, 2002
    Location:
    Los Angeles
    #2
    I don't see any QuickTime content on that page. Where do you see the question mark?

    Is there another website we can try too?

    Do you have any trouble playing content like movie trailers at http://www.apple.com/quicktime/?

    Your profile says you have a PowerBook, so I assume you are asking about using QuickTime on a Mac, not on a PC. Confirm?
     
  3. mizxsuki thread starter macrumors newbie

    mizxsuki

    Joined:
    Jul 7, 2005
    Location:
    Los Angeles
    #3
    yea, im using a powerbook G4. I can see all those movie trailers...but in some specific websites, like www.sooff.com , the screen shows up the QT logo with a white question mark on it. I guess its only my quicktime's problem...

    help~ :(
     

Share This Page