Rayman 3 Demo Posted!

Discussion in 'Games' started by neoelectronaut, Jan 20, 2004.

  1. neoelectronaut macrumors 68020

    neoelectronaut

    Joined:
    Dec 3, 2003
    Location:
    Southeastern Louisiana
    #1
  2. JackRipper macrumors regular

    Joined:
    May 14, 2002
    Location:
    Culpeper, Va
    #2
    I'm getting it now, I'll have to wait til tonight to try it ( I'm at work... no macs ) but I'm curious to see how it will run on my 2x2 GHz G5! I have R3 for the XBOX and love it.
     
  3. mstecker macrumors 6502

    Joined:
    Jul 16, 2002
    Location:
    Philadelphia
    #3
    Only 640x480? No control remap?

    I'm playing the demo now, and can't figure out how to increase the resolution to more than 640x480.

    WTF? Also, I can't figure out how to remap the control keys.

    Am I just stupid, or could they have left out resolution setting and keyboard preferences?
     
  4. neoelectronaut thread starter macrumors 68020

    neoelectronaut

    Joined:
    Dec 3, 2003
    Location:
    Southeastern Louisiana
    #4
    I believe the graphics settings and the control settings are both locked and you cannot change them.

    However, in the full version you'll be able to change these.
     
  5. neoelectronaut thread starter macrumors 68020

    neoelectronaut

    Joined:
    Dec 3, 2003
    Location:
    Southeastern Louisiana
    #5
    Anywho, on my eMac here I get pretty good results with it, except for the "psychedelic" level. When the giant pink "LOVE" heart shows up and gets bigger, the game goes down to what seems like 2fps. Once that disappears though it's smooth sailing.

    Overall, it looks great and is smoother than I expected. It can only get better with patches.
     
  6. neoelectronaut thread starter macrumors 68020

    neoelectronaut

    Joined:
    Dec 3, 2003
    Location:
    Southeastern Louisiana
    #6
    Anyone else with an eMac want to give it a go and share what your results are?
     
  7. JackRipper macrumors regular

    Joined:
    May 14, 2002
    Location:
    Culpeper, Va
    #7
    Re: Only 640x480? No control remap?

    In case you still haven't found it ( key map ), it's on the level select menu all the way to the right. It lists a few options one of which is the 'Controller' settings.
     
  8. neoelectronaut thread starter macrumors 68020

    neoelectronaut

    Joined:
    Dec 3, 2003
    Location:
    Southeastern Louisiana
    #8
    I keep playing this sucker over and over in anticipation of getting the full version soon.

    I've noticed something though that's kinda weird. If you press one of your expose keys, the game window responds to it, unlike most games. In most games, it doesn't respond, almost as if it's locking it out or something.

    My theory is that once they get that fixed, the game performance may be boosted a little, since now it is technically running in a "window".
     
  9. neoelectronaut thread starter macrumors 68020

    neoelectronaut

    Joined:
    Dec 3, 2003
    Location:
    Southeastern Louisiana
  10. neoelectronaut thread starter macrumors 68020

    neoelectronaut

    Joined:
    Dec 3, 2003
    Location:
    Southeastern Louisiana
    #10
    Wow...just...wow...

    Rayman 3 is the #2 most downloaded file off of macgamefiles.com, for the past 2 weeks, overshadowing America's Army, Escape Velocity Nova, and others.

    I thought for the most part nobody would be interested in this game.
     
  11. Versello macrumors regular

    Joined:
    Nov 13, 2003

Share This Page