Refurb Mini, some probs

Discussion in 'Mac mini' started by nando2323, Apr 11, 2008.

  1. macrumors 6502a

    Joined:
    Aug 15, 2007
    #1
    Ok, So I got a refurb Mini 1.66 CD. It only starts in Safe Mode, I formated and reinstalled Leopard, still does it, I cannot clear the PRAM on it either it just goes right through. I did upgrade the RAM on it to 2GB does that have anything to do with? Should I take it back apart and put in the 1GB that it came with? The 2 GB came out of my iMac only 3 weeks ago and it was working perfectly fine.
     
  2. macrumors 6502

    Joined:
    Aug 20, 2007
    Location:
    Houston, TX
    #2
    Wirelessly posted (Mozilla/5.0 (iPhone; U; CPU like Mac OS X; en) AppleWebKit/420.1 (KHTML, like Gecko) Version/3.0 Mobile/4A102 Safari/419.3)

    thats odd
    I would definitly try the old ram then report back
     
  3. thread starter macrumors 6502a

    Joined:
    Aug 15, 2007
    #3
    I'll give that a try.
     
  4. macrumors 603

    jeremy.king

    Joined:
    Jul 23, 2002
    Location:
    Fuquay Varina, NC
    #4
    I'd try to reset the SMC and maybe see if Onyx can override it in the Parameters section.
     
  5. macrumors 68020

    Joined:
    Mar 4, 2007
    #5
    I wouldn't spend a lot of time trying to fix it. It could just be a dud. You just got the machine and it's under warranty. Try the reset first, then try the original 1G again. If you still have problems then just call Apple.

    BTW - when you call Apple just leave out that you opened it to change the RAM. They shouldn't care, but you never know.
     

Share This Page