Removing mail from server with Mail

Discussion in 'Mac Apps and Mac App Store' started by joetronic, Dec 20, 2004.

  1. joetronic macrumors 6502

    Joined:
    Dec 9, 2004
    Location:
    New Oxford, PA
    #1
    I have made sure the seeting in mail to download messages from server is set, but it dosn't seem to be actuly downloading the meseges. When I go to my adelphia webmail, the messeages are still there. Is there a known fix for this issue? I have never used Mail before, I always used Entourage, but I pissed me off so I am using Mail till I find something else. Any suggestions.

    Thanks in advance
    joe
     
  2. kiwi-in-uk macrumors 6502a

    Joined:
    Sep 22, 2004
    Location:
    AU
    #2
    Mail > Preferences > Accounts > [select the account] > Advanced

    Plenty of options there for immediate or delayed deletions.

    cheers
     
  3. joetronic thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Dec 9, 2004
    Location:
    New Oxford, PA
    #3
    I have it set to do immediate delete. But it still will not remove the messeages from the server. Could it be a problem with Adelphia's mail server? I contacted them but there tech support sucks something horrid, so there were of no help what so ever.

    I never had these problems before, so I am leaning more towards Mail itself being the problem. I will try a different mail client. What are some other good ones I can try besides Entourage. If there are open source that would be great.

    Thanks for the quike reply.
     
  4. munkle macrumors 68030

    munkle

    Joined:
    Aug 7, 2004
    Location:
    On a jet plane
  5. wrldwzrd89 macrumors G5

    wrldwzrd89

    Joined:
    Jun 6, 2003
    Location:
    Solon, OH
    #5
    For some strange reason, my .Mac webmail does this to me (.Mac mail is IMAP-based). Refreshing the webmail window clears the issue up, though.
     
  6. mkrishnan Moderator emeritus

    mkrishnan

    Joined:
    Jan 9, 2004
    Location:
    Grand Rapids, MI, USA
    #6
    My university Novell Groupwise e-mail account has this issue too -- but not my Yahoo account. Even if I try the "Remove Now" button from the preferences, it doesn't delete them. But in my Yahoo account, it does exactly what I expect. Maybe I need to take the plunge and convert this inbox it IMAP.
     

Share This Page