Removing Plugins in Logic

Discussion in 'Digital Audio' started by thewright1, Nov 24, 2008.

  1. thewright1
    Expand Collapse
    macrumors regular

    thewright1

    Joined:
    Apr 3, 2008
    #1
    Hey Guys,

    I'm running into a bit of a problem here, this seems like it would be simple to accomplish but I can't figure it out.

    In Logic Pro 8, I've added an echo plug-in to one of my tracks. Now I want to remove it, but can't figure out how... Can someone help me out?
     
  2. thewright1
    Expand Collapse
    thread starter macrumors regular

    thewright1

    Joined:
    Apr 3, 2008
    #2
    OK, I'm officially an idiot. If you click down on the plugin you no longer want, you'll get the option to remove it (by selecting "No Send"). That'll do it.
     
  3. UraRonin
    Expand Collapse
    macrumors newbie

    Joined:
    Jun 26, 2010
    #3
    Have the same issue

    Ive had the same problem since i instaled it, called apple for support but they didnt know either, please help, it has been months since i have the same problem
     
  4. Luap
    Expand Collapse
    macrumors 65816

    Luap

    Joined:
    Jul 5, 2004
    #4
    The same problem, but the same solution he posted didn't work? :confused:
     
  5. Mac Composer
    Expand Collapse
    macrumors member

    Joined:
    Oct 29, 2010
    #5
    Just click and hold on the plugin name in the channel strip, when the pulldown menu appears choose "no plugin"
     

Share This Page