ReOccurring problem - Slowdown, mouse problems, Crash

Discussion in 'Mac Help/Tips' started by MrMacMan, Jun 3, 2003.

  1. MrMacMan macrumors 604

    MrMacMan

    Joined:
    Jul 4, 2001
    Location:
    1 Block away from NYC.
    #1
    Well The image below will sum up basically all of my problems...

    I open a web page the mouse turns from smooth to big jumps across screen, also slow down when using other apps.

    Heck, which ones do I force quit?!

    Ahhh!
     
  2. MrMacMan thread starter macrumors 604

    MrMacMan

    Joined:
    Jul 4, 2001
    Location:
    1 Block away from NYC.
    #2
    I know someone has some genius solution!
    woo, comeon!
     
  3. pEZ macrumors 6502

    Joined:
    Feb 2, 2003
    Location:
    Madison, Wisconsin
    #3
    Ummm.....wow? 4 active Finders? That feat definitely deserves a gold star. Don't know what to tell ya though. Restart? Zap P-RAM? reset-nvram? Run through the basics...
     
  4. rainman::|:| macrumors 603

    rainman::|:|

    Joined:
    Feb 2, 2002
    Location:
    iowa
  5. MrMacMan thread starter macrumors 604

    MrMacMan

    Joined:
    Jul 4, 2001
    Location:
    1 Block away from NYC.
    #5
    haha, I have been Plagued with problems before...

    I have repaired permissions,

    BTW, that hasn't been highest finder count, I had like 8 once... insane... :eek:
     
  6. MrMacMan thread starter macrumors 604

    MrMacMan

    Joined:
    Jul 4, 2001
    Location:
    1 Block away from NYC.
  7. trebblekicked macrumors 6502a

    trebblekicked

    Joined:
    Dec 30, 2002
    Location:
    Chicago, IL, USA
    #7
    someone else had the multiple finder thing a few weeks ago:
    link

    in the end, the multi-finder was a graphical slip, and not what caused the crash. what's the poison isync logo all about? is that normal? (i don't use isync)

    try running top next time sys slows down. see what's clogging proc/holding ram....

    <EDIT> i had the same problem on my tibook for a while. the jumpy mouse and crash, that is. it started just after installing 10.2.6, happened two or three times, and has been quiet since.
     
  8. MrMacMan thread starter macrumors 604

    MrMacMan

    Joined:
    Jul 4, 2001
    Location:
    1 Block away from NYC.
    #8
    Yeah well it feels like the finder was running 8x as slow so... :(

    Yeah poisoned has a similar (not the same) as iSync.

    I read that thread, but they gave to real solution...

    I have restarted, I think this is tied into my DUAL image Folders and other stuff...
     
  9. mnkeybsness macrumors 68030

    mnkeybsness

    Joined:
    Jun 25, 2001
    Location:
    Moneyapolis, Minnesota
    #9
    i've had that multiple-finder problem when fooling around with duality and themes...and it looks like you've been fooling around with them too. i reset back to aqua, restarted, and everything was fine. i'm using duality 4gt now and don't have any problems.
     
  10. MrMacMan thread starter macrumors 604

    MrMacMan

    Joined:
    Jul 4, 2001
    Location:
    1 Block away from NYC.
    #10
    No, I haven't.

    Themes, no I haven't changed...
     
  11. mnkeybsness macrumors 68030

    mnkeybsness

    Joined:
    Jun 25, 2001
    Location:
    Moneyapolis, Minnesota
    #11
    wow...i guess i'm so used to this theme i'm using i don't remember what aqua was like...that force quit window is kinda ugly
     
  12. MrMacMan thread starter macrumors 604

    MrMacMan

    Joined:
    Jul 4, 2001
    Location:
    1 Block away from NYC.
    #12
    LOL! :eek:

    anyone, I don't want this thread to wither and die like my last problem thread...:(
     
  13. MrMacMan thread starter macrumors 604

    MrMacMan

    Joined:
    Jul 4, 2001
    Location:
    1 Block away from NYC.
    #13
    Must...

    Not...

    Let...

    Thread...

    Die...

    Again...
     

Share This Page