Restarting Vista

Discussion in 'Windows, Linux & Others on the Mac' started by lewion, Dec 2, 2006.

  1. lewion macrumors regular

    lewion

    Joined:
    May 31, 2006
    Location:
    Kalmthout
    #1
    Vista + Macbook

    I got a strange problem when i try to restart Vista (fresh install) on my macbook.. It kinda says log off, then shutting down, then black screen, and then black screen lighted.. after like 30 secs i shut it off using the button.

    Anyone know how i can fix this??? I would be very glad lol
     
  2. balamw Moderator

    balamw

    Staff Member

    Joined:
    Aug 16, 2005
    Location:
    New England
    #2
    Shutdown problems and Windows.... Why am I not surprised ... :rolleyes:

    You probably have to go in and change some obscure registry key that no one has yet encountered....

    B
     
  3. lewion thread starter macrumors regular

    lewion

    Joined:
    May 31, 2006
    Location:
    Kalmthout
    #3
    How the hell am i supposed to do that?
    Btw shutdown works, restarting doesn't?......

    How can i change default boot back to osx....???? ok vista is nice, but i still wanna default boot onto my precious osx... (System preferences startup disk enough???)
     
  4. balamw Moderator

    balamw

    Staff Member

    Joined:
    Aug 16, 2005
    Location:
    New England
    #4
    Restart is lumped in with shutdown on Windows. This is typically an area that gets lots of focus during beta testing.... 'cause it tends to be an issue...

    the system preferences should be enough...

    B
     
  5. Icedog macrumors member

    Joined:
    Nov 7, 2003
    #5
    I get the exact same issue with Vista. BTW, it's legit through work so please don't lecture me about stealing. I have no problems with shutdown on my desktop PC at work so I assume it has something to do with the macbook itself.
     
  6. Keebler macrumors 68030

    Joined:
    Jun 20, 2005
    Location:
    Canada
    #6
    you're poor macbook is probably just rampantly sick with disease.

    i think the disease is called 'windows' :)

    sorry..had to take that shot. i can't help you out as i don't have either of those, but i can 100% guarantee that if i did...i wouldn't. no way any windoze is going on my macs....
     
  7. balamw Moderator

    balamw

    Staff Member

    Joined:
    Aug 16, 2005
    Location:
    New England
    #7
    It's typically an issue that is related to the hardware drivers, so the fact that the MacBook doesn't have official Vista drivers is probably the root of the problem.

    B
     
  8. lewion thread starter macrumors regular

    lewion

    Joined:
    May 31, 2006
    Location:
    Kalmthout
    #8
    Could be very right ! :) anyway... i kinda think the aqua bubble is too much :) it's like osx... but windowszer... lol in a way i like it.. but in another way, it reminds me off Osx... so it's bassicly a ripoff lol

    thx anyway, i keep it on my macbook in prospection of leopard.. full bootcamp etc
     

Share This Page