Right hand side navigation bar not loading (UK users)

Discussion in 'Site and Forum Feedback' started by TreborM, Mar 4, 2012.

  1. TreborM, Mar 4, 2012
    Last edited: Mar 4, 2012

    macrumors member

    Joined:
    Jun 26, 2010
    #1
    When I opened MR main page the navigation bar did not load at all.
    The articles loaded OK, but right hand side contained only one ad...

    Tried to refresh, clear the cache etc.

    Anyone else seeing this?

    Trebor.
     
  2. macrumors Core

    miles01110

    Joined:
    Jul 24, 2006
    Location:
    The Ivory Tower (I'm not coming down)
  3. macrumors Westmere

    GGJstudios

    Joined:
    May 16, 2008
    #3
    Disable any ad-blockers, plug-ins and extensions, then try again.
     
  4. TreborM, Mar 4, 2012
    Last edited: Mar 4, 2012

    thread starter macrumors member

    Joined:
    Jun 26, 2010
    #4
    Update.

    I am ruling out problems with my laptop as my gf's Air is showing the exact same thing

    When I remote to my work PC and try from Mozilla on Windows it works as it should

    Both laptops here at home use Safari, latest and greatest...

    Thanks for comments but I am not really looking for help, my intention was to let MR administrators know just in case if this is a real issue on their servers
     
  5. macrumors 6502a

    BreakGuy

    Joined:
    Nov 23, 2009
    Location:
    NZ, South Pacific
    #5
    If it was an issue with the servers, I would imagine all users would be experiencing the effects.
     
  6. TreborM, Mar 4, 2012
    Last edited: Mar 4, 2012

    thread starter macrumors member

    Joined:
    Jun 26, 2010
    #6
    Final update.

    Problem seem to be with a rogue ad (Morrisons), which broke the layout and hid the navigation bar (and page footer) completely: I can still see the bar content in the page sources.

    Problem will therefore (most likely) affect only UK users ...

    Changing the User Agent string from Default to something else does nothing, but when changed back to Default it will refresh the page and display correctly.

    On next refresh the problem is apparent again...

    Error console shows nothing. Sometimes on refresh the ad will be displayed at the bottom of the page (as opposed to the top of navigation bar) but still
    "swallow" both navigation bar and the page footer.

    Bit annoying :(

    Trebor.
     
  7. arn
    macrumors god

    arn

    Staff Member

    Joined:
    Apr 9, 2001
    #7
    Thanks for the update and investigation.

    If it happens again, can you send us a screenshot of the ad to tips@macrumors.com - We can see about getting it out of the rotation.

    arn
     
  8. TreborM, Mar 4, 2012
    Last edited: Mar 4, 2012

    thread starter macrumors member

    Joined:
    Jun 26, 2010
    #8
    It happened again

    I sent the email as requested...

    TreborM.
     

    Attached Files:

  9. arn
    macrumors god

    arn

    Staff Member

    Joined:
    Apr 9, 2001
    #9
    thanks

    I've blocked it. Let me know if you see it again.

    arn
     

Share This Page