RollerCoaster Tycoon 3 on Crossover?

Discussion in 'Mac and PC Games' started by beestigbeestje, May 18, 2007.

  1. macrumors regular

    Joined:
    May 17, 2007
    Location:
    Belgium
    #1
    Does anybody know if crossover can run Rollercoaster tycoon 3?
    Has anyone tried to play a game with'in crossover?
     
  2. macrumors 68020

    Cabbit

    Joined:
    Jan 30, 2006
    Location:
    Scotland
    #2
    there is a mac version of the game that works very well without crossover i sugest you "buy" it.
     
  3. macrumors 68040

    Daveway

    Joined:
    Jul 10, 2004
    Location:
    New Orleans / Lafayette, La
    #3
    I've never heard of a mac version of RCT, and the website makes no mention of one.
     
  4. Administrator/Editor

    WildCowboy

    Staff Member

    Joined:
    Jan 20, 2005
    #4
    See here.
     
  5. macrumors 68040

    Daveway

    Joined:
    Jul 10, 2004
    Location:
    New Orleans / Lafayette, La
    #5
    Ooooo Nice. I still prefer old school RCT circa summer '02...good times.
     
  6. thread starter macrumors regular

    Joined:
    May 17, 2007
    Location:
    Belgium
    #6
    Ow, I discovered that their is indeed a version of Rollercauster for mac. I'm glad...

    Thanks anyway
     

Share This Page