Router Disconnects

Discussion in 'Mac Accessories' started by Washac, Nov 28, 2013.

  1. macrumors 68010

    Washac

    Joined:
    Jul 2, 2006
    #1
    I have a Netgear DGN2200v3 and of late it has starting initiating disconnects out to line then reconnects.

    What would cause it to do this, Or is it just a rubbish router ?
     
  2. macrumors 65816

    inscrewtable

    Joined:
    Oct 9, 2010
    Location:
    Australia
    #2
    is it connected to wi fi?
     
  3. thread starter macrumors 68010

    Washac

    Joined:
    Jul 2, 2006
    #3
    It disconnects out to line.
     
  4. thread starter macrumors 68010

    Washac

    Joined:
    Jul 2, 2006
    #4
    So I assume nobody can assist with this problem.

    I had two disconnects last which my ISP say were initiated by the router and show as "User-Request".

    Any assistance would be good.
     
  5. macrumors regular

    Joined:
    Jun 2, 2013
    Location:
    Costa Rica
    #5
    I recently had the same problem setting-up my Refurbished Apple Express. So, I called AppleCare who recommended that I hit the Reset Button and Reconfigure the AE. The Applecare Worker walked-me through the entire reconfiguration(about 45 minutes) and it is now working like a charm.
     
  6. thread starter macrumors 68010

    Washac

    Joined:
    Jul 2, 2006
    #6
    That was going to be my next move, at the moment I have placed it on its Vertical mount and fingers crossed yesterday I never got a discon. I did that because I read that some routers when used there horizontal position can overheat and cause things like these discons.
     

Share This Page