RtCW PunkBuster "pbag" errors?

Discussion in 'Games' started by MacPulse Zack, Nov 19, 2003.

  1. MacPulse Zack macrumors newbie

    Joined:
    Dec 12, 2002
    Location:
    Jacksonville, FL
    #1
    Just started getting random errors with Return to Castle Wolfenstein.

    PunkBuster kicks me off a server saying that it can't init pbag.

    Any idea what the problem is?

    Thanks in advance for any help :)

    I'm using 1.41

    -Zack
     
  2. hardon macrumors regular

    Joined:
    Aug 27, 2003
    Location:
    UK Kent
    #2
  3. ScottDodson macrumors 6502

    ScottDodson

    Joined:
    Jan 31, 2003
    Location:
    Chicago
    #3
    Yep, it's a pb error I believe. Check that link he gave ya...and do the auto updater (PBWEB)...if you are running panther though, do the manual install, as PBWEB doesn't work with 10.3...and make sure you download those files to the correct folders directly...don't download to desktop and move...for some reason with my rtcw it doesn't fix it :D
     
  4. MacPulse Zack thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Dec 12, 2002
    Location:
    Jacksonville, FL
    #4
    Ah, the Wonderful PunkBuster.

    I'm not even a Punk, and it's busting me like crazy.

    I'll do the manual reinstall since I'm on Panther. Thanks for the help!
     
  5. MacPulse Zack thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Dec 12, 2002
    Location:
    Jacksonville, FL
    #5
    I can't get PBWeb to work even under Jaguar, so I tried the manual install instructions... still no dice.

    Anyone have a .zip or .sit version of their 1.41 "PB" folder I can download? One that works? I've read that this works for PC users who are having trouble, they just pass around a working, compressed PB folder to all the friends/clan members.

    Thanks!
     
  6. ScottDodson macrumors 6502

    ScottDodson

    Joined:
    Jan 31, 2003
    Location:
    Chicago
    #6
    Well to let you know...evidentally PB updated again to V1.054 (in the last day). So try the manual install again, since you seem to have probs with auto install.

    Also, I sent you a Private Message :D
     
  7. MacPulse Zack thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Dec 12, 2002
    Location:
    Jacksonville, FL
    #7
    Apparently that was my problem (again)...

    I wish it would autoupdate correctly..but alas, I digress.

    At least it's working for now.

    Thanks!

    -Zack
     

Share This Page