Running 2 X 23" ACDs with MBP or PB

Discussion in 'MacBook Pro' started by YS2003, Nov 18, 2006.

  1. YS2003 macrumors 68020

    YS2003

    Joined:
    Dec 24, 2004
    Location:
    Finally I have arrived.....
    #1
    I am thinking about getting another 23" ACD so that I can use my current 23" ACD and this additional 23" ACD to make the screen estate bigger.
    Is it difficult to set this up with my PB (1.25 Mhz/64MB VRAM) or MBP (2.33MHz/256MB VRAM)?
    Or, do you think it would be better to get a 30" ACD and use it with my MBP and keep the other ACDs with my PBs?
     
  2. rlove06 macrumors member

    rlove06

    Joined:
    Aug 13, 2006
    Location:
    Washington, DC
    #2
    I have a 30" and its awesome! yeah, of course there's technically more real estate when you have 2x23" ACD's but its so nice just having one big screen. Just my two cents.
     
  3. MoparShaha macrumors 68000

    MoparShaha

    Joined:
    May 15, 2003
    Location:
    San Francisco
    #3
    I don't think it's possible to run two external displays with a laptop. I know the newer PB's and MBP's are dual link DVI, but I don't think you can run two displays with it.
     

Share This Page