Running mountain lion on power Mac g5 possible?

Discussion in 'OS X Mountain Lion (10.8)' started by 212rikanmofo, Jul 11, 2012.

  1. macrumors 6502a

    Joined:
    Jan 31, 2003
    #1
    I heard that it's possible with a hack to be able to install mountain lion on a power Mac G5? Is this possible?
     
  2. macrumors 6502

    innominato5090

    Joined:
    Sep 4, 2009
  3. macrumors 6502a

    Joined:
    Aug 22, 2003
    #3
    Never going to happen, sorry. People have had success getting it running on older Intel machines that are not supported though.
     
  4. Mal
    macrumors 603

    Mal

    Joined:
    Jan 6, 2002
    Location:
    Orlando
    #4
    Nope, even Snow Leopard won't run with all the hacks in the world on a G5, because it doesn't contain the PPC code necessary.

    jW
     
  5. macrumors 6502a

    Joined:
    Aug 22, 2003
    #5
  6. macrumors 6502

    Joined:
    May 11, 2012
    #6
    (facepalm)

    ppcg5 was droped at 10.6 your two versons to late.
     
  7. Mal
    macrumors 603

    Mal

    Joined:
    Jan 6, 2002
    Location:
    Orlando
    #7
  8. Moderator

    maflynn

    Staff Member

    Joined:
    May 3, 2009
    Location:
    Boston
    #8
    No, because its not a an artificial barrier, apple has not included the PPC code in OSX since 10.5.

    If you have a G5, your only option is to upgrade to a new computer if you want to use Mountain Lion
     

Share This Page