SAFARI only showing a gray screen when clicked on. What can I do?

Discussion in 'iPod touch' started by steve-q54, Jan 13, 2010.

  1. macrumors newbie

    Joined:
    Jan 1, 2010
    #1
    Website not showing...All I see is gray. If I tilt the iPod, sometimes the bottom toolbar will show up, then it will disappear.


    Anyone have a similar problem? If so, what did you do to get Safari back up and running?


    using touch 3rd gen.


    Thank you greatly
     
  2. macrumors 6502a

    dvdhsu

    Joined:
    Mar 28, 2008
    Location:
    Palo Alto, CA
    #2
    Have you tried restoring?

    Typically, a restore fixes most software problems.
     
  3. macrumors 68040

    Joined:
    Oct 9, 2008
    #3
    Does it show the gear and the word "Connecting..."?

    Before taking the drastic step of a restore, I would actually suggest clearing the Safari cache/history/cookies, or restarting the iPod itself. To clear the Safari items, go to Settings->Safari, scroll to the bottom and tap each button individually. Then try opening Safari again. To restart the iPod, hold the sleep/wake button for 4-5 seconds until the "slide to power off" bar appears at the top, slide, wait about 15-30 seconds, and then hold the sleep/wake button to power it back on. Then try again.

    Took a screenshot of when I saw this issue after upgrading to 3.0:
     

    Attached Files:

  4. macrumors newbie

    Joined:
    Jan 15, 2010
    #4
    I am also having that problem right now with my 3rd gen itouch.

    I tried to delete all the items on safari and when i went back to it, it still showed up as a gray screen. However, after restarting my itouch I found that the safari was working again. Hopefully it has worked out for you as well.
     

Share This Page