Safari page loading errors - again and worse

Discussion in 'Site and Forum Feedback' started by Heb1228, Jun 6, 2006.

  1. Heb1228 macrumors 68020

    Heb1228

    Joined:
    Feb 3, 2004
    Location:
    Virginia Beach, VA
    #1
    Blue Velvet posted about a week ago that she was getting a ton of page loading errors. It happened to me occasionally, then arn said he changed something and the problem seemed to go away.... until yesterday. Its back with a vengence for me. Sometimes I have to hit refresh 3 or 4 times before it will take me to the thread I clicked on. A minute ago, I must have hit refresh 20 times and it would not go. What's going on? Anyone else dealing with this?
     

    Attached Files:

  2. DeSnousa macrumors 68000

    DeSnousa

    Joined:
    Jan 20, 2005
    Location:
    Brisbane, Australia
    #2
    Is it a the forums error? or is it just safari? I say this because on the odd occasion safari does not open some pages, but after a refresh (or a couple) it works. I think it's a bug that needs to be fixed, or it could just be me?
     
  3. mad jew Moderator emeritus

    mad jew

    Joined:
    Apr 3, 2004
    Location:
    Adelaide, Australia
    #3
    It's only happened to me three times since arn made those changes, which is better than before. :)
     
  4. EricNau Moderator emeritus

    EricNau

    Joined:
    Apr 27, 2005
    Location:
    San Francisco, CA
  5. IJ Reilly macrumors P6

    IJ Reilly

    Joined:
    Jul 16, 2002
    Location:
    Palookaville
    #5
    I've seen this plenty in the past, but not recently. I'm convinced that it has something to do with the bulletin board software, but I can't prove it.
     
  6. Heb1228 thread starter macrumors 68020

    Heb1228

    Joined:
    Feb 3, 2004
    Location:
    Virginia Beach, VA
    #6
    I believe it is related to a bug in Safari, but sometimes it seems to get better or worse.

    I know what you mean mj. I never had a significant problem until the last 2 days or so. Its weird.
     
  7. mad jew Moderator emeritus

    mad jew

    Joined:
    Apr 3, 2004
    Location:
    Adelaide, Australia
    #7
    Something about showing compressed text rings a bell.
     
  8. arn macrumors god

    arn

    Staff Member

    Joined:
    Apr 9, 2001
    #8
    made another small change. let me know if doesn't affect anything.

    arn
     
  9. IJ Reilly macrumors P6

    IJ Reilly

    Joined:
    Jul 16, 2002
    Location:
    Palookaville
    #9
    Thanks for keeping after this elusive problem, arn. The weird part is, those of us who report seeing it, don't report seeing it at the same time. It hits me for a day or two and I see it in just about every thread, then it goes away and I don't see it at all for days or weeks at a time.
     
  10. skoker macrumors 68000

    skoker

    Joined:
    Aug 6, 2005
    #10
    .gzip text
     
  11. MacRy macrumors 68040

    MacRy

    Joined:
    Apr 2, 2004
    Location:
    England
    #11
    Haven't noticed that particular problem but since the last update Safari has been really playing up when loading pages on my iMac and my PowerBook. I get the blue bar in the address window freezing about an inch in and refusing to load the page. This happens far too often and I really hope that Apple fix it with 10.4.7
     
  12. eva01 macrumors 601

    eva01

    Joined:
    Feb 22, 2005
    Location:
    Gah! Plymouth
  13. arn macrumors god

    arn

    Staff Member

    Joined:
    Apr 9, 2001
    #13
    ok.... turned compression off for now. Let me know if it happens from this point on.

    arn
     
  14. mad jew Moderator emeritus

    mad jew

    Joined:
    Apr 3, 2004
    Location:
    Adelaide, Australia
    #14
    Don't know if it's related but I've now been getting pages that load weirdly. Fonts are overlapped and not all posts are showing. Once again, a refresh fixes it all though. :)

    I'll try to get a snapshot next time it happens. :)
     
  15. ITASOR macrumors 601

    ITASOR

    Joined:
    Mar 20, 2005
    Location:
    Oneida, NY
    #15
    Same here!
     
  16. Heb1228 thread starter macrumors 68020

    Heb1228

    Joined:
    Feb 3, 2004
    Location:
    Virginia Beach, VA
    #16
    Thanks arn! Everythings been ok today so far. I had to switch to Firefox last night it got so annoying. Keep up the good work!

    EDIT: Whoa! Just got the crazy text problem... here's a screenshot.
     

    Attached Files:

  17. iShane macrumors 6502a

    Joined:
    Jan 7, 2006
    Location:
    New York
    #17
    That happens to me all the time with Myspace. But I love Safari too much, and I'm just used to it.
     
  18. mad jew Moderator emeritus

    mad jew

    Joined:
    Apr 3, 2004
    Location:
    Adelaide, Australia
    #18
    Seems to be a bit better recently. When it was happening, I noticed the Avatars Not Enabled popped up. Maybe it has something to do with server load. Or maybe arn's fixed it. :p
     
  19. treblah macrumors 65816

    treblah

    Joined:
    Oct 28, 2003
    Location:
    29680
    #19
    I keep getting the same thing. Every 3 to 4 times I open a new page…
     
  20. Kernow macrumors 65816

    Kernow

    Joined:
    Sep 30, 2005
    Location:
    Kingston-Upon-Thames
    #20
    CrazyText™ on almost every page I look at today. Normally a couple of refreshes cleans it out, but it freaked me out the first time it happened.
     
  21. Sharewaredemon macrumors 68000

    Sharewaredemon

    Joined:
    May 31, 2004
    Location:
    Cape Breton Island
    #21
    I've had it twice in the 20 pages I've looked at so far today (the overlapping text) a refresh fixed the problem.
     

Share This Page