Safari-sites not recognizing Flash plug-in?

Discussion in 'Mac Apps and Mac App Store' started by cb911, Mar 20, 2004.

  1. cb911 macrumors 601

    cb911

    Joined:
    Mar 12, 2002
    Location:
    BrisVegas, Australia
    #1
    well i've just been trying to get to some Flash sites this arvo. i can still view the site, but when it checks for Flash, for some reason it doesn't detect. i installed Flash again but it hasn't helped any...

    one site i noticed this on was AnimalLogic.com/play. it should load with a Flash index there. at onel point it started to load the Flash index, and i could see the things moving, then it started to load the /noflash.index?? :confused:

    i also tried Camino there, but no luck with that either.

    any else experience this? is it Safari, Camino or is it the site?
     
  2. HexMonkey Administrator

    HexMonkey

    Staff Member

    Joined:
    Feb 5, 2004
    Location:
    New Zealand
    #2
    I think it's a problem with the site. It doesn't work in all 7 of my browsers (and other pages with Flash things do), and I have the Flash 7 and Quicktime 6.5 plugins. I had a quick look at the page's source code, and it has a lot of browser specific code there when detecting requirements. Changing the User Agent in Safari doesn't help either.
     
  3. Megaquad macrumors 6502a

    Joined:
    Jul 12, 2001
    #3
    What seems to be the problem? Site works fine for me with Safari on 10.3.2. All flash animations load.
    Those plug-in checks on other sites are really annoying, they don't work with Safari and then I have to figure out link to flash page with source and activity window..
     
  4. glosterseagul macrumors regular

    Joined:
    Mar 13, 2004
    #4
    doesnt work on mine. same thing, it start to load then stopped :confused:
     

Share This Page