Safari suddenly "forgets" usernames/passwords

Discussion in 'Mac Apps and Mac App Store' started by Totalshock, Nov 20, 2003.

  1. Totalshock macrumors member

    Joined:
    Mar 20, 2003
    Location:
    Tarana (to locals...)
    #1
    Weird one going on here...

    All of a sudden, today, Safari is forgetting some of the username and password fields which it used to happily pre-populate for me. Some sites still work, but others do not.

    I've tried removing the listing for the sites that don't work in preferences, and when I log in, it does not pop up the usual "Hey, you want me to remember this?" prompt.

    I've checked out my keychain in Keychain Access, and everyting appears fine. Tried to repair permissions, but there were none that needed repairs. I've also tried rebooting a few times to see if it's something that could be cleared up that way.

    Anyone seen this before, or have any ideas how to get this back up and running properly?
     
  2. gwuMACaddict macrumors 68040

    gwuMACaddict

    Joined:
    Apr 21, 2003
    Location:
    washington dc
    #2
    how much hardrive space do you have left? sometimes when you are running low on space your computer will trash preferences to make more room available
     
  3. Totalshock thread starter macrumors member

    Joined:
    Mar 20, 2003
    Location:
    Tarana (to locals...)
    #3
    According to the Finder, 6.96 GB are presently free, so that shouldn't a problem... all of my other Safari preferences appear to be intact.
     
  4. alset macrumors 65816

    alset

    Joined:
    Nov 9, 2002
    Location:
    East Bay, CA
    #4
    Sorry, no help here. I have the same problem, though. Mine is on a small scale. It's intermittent, and hasn't left any clues as to it's source.

    Dan
     
  5. Rower_CPU Moderator emeritus

    Rower_CPU

    Joined:
    Oct 5, 2001
    Location:
    San Diego, CA
    #5
    You guys try a Safari reset? It's under the Safari menu.
     
  6. Gymnut macrumors 68000

    Gymnut

    Joined:
    Apr 18, 2003
    #6
    Try deleting your keychain. I know under Jaguar that used to happen to me. Perhaps your keychain became corrupted?
     

Share This Page